3 Grunde til Du Skal Tage Sækkestolen Seriøst

Sækkestol

Sækkestolen har du måske længe set på som et ikke særligt luksuriøst produkt, men i Home Sweet Home‘s varesortiment finder man produkter fra Trimm Copenhagen som nærmest revolutionerer den klassiske sækkestol. Nu skal den tages seriøst!

Der var engang hvor sækkestolen måske blev set på som en møbelmæssig kuriositet. Den blev vel på en måde vurderet på samme måde som en vandseng blev. Jo, man kan da sagtens have en vandseng eller en sækkestol, men det var et mærkeligt valg der på ingen måde udstrålede modenhed.

Den tankegang kan dog nu sagtens pensioneres. Det er nye tider, og den moderne sækkestol fortjener langt større respekt end den nogensinde har fået. I denne artikel, vil vi, hos Home Sweet Home, forklare hvorfor dette møbel skal tages seriøst, og samtidig præsentere jer for de Trimm Copenhagen produkter som virkelig opløfter og fornyer den klassiske sækkestol.

#1 – Stadig Behagelige, Men Nu Er De Mere End Det

Lounge-Satellite-Dark-Wool

Som ting ændrer sig, så er der stadig mange ting der forbliver på samme måde som det altid har været. Hvis der er én ting som karakteriserede sækkestole i gamle dage, så var det faktummet at de var indbegrebet af afslapning og ro.

Her kunne du smide dig ned og få den støtte du havde brug for, samtidig med at du kunne hvile i hele kroppen. Men nogle gange, så kan et komfortfokuseret design gå på kompromis, og derved negligere og undervurdere vigtigheden af et godt design og en sublim udstråling. I gamle dage, så var sækkestolen måske vurderet som et behageligt møbel med et akavet design. Men sådan behøver det slet ikke være mere.

Som tiden er gået og møbelproducenter har udviklet sig, så er man også gået i nye baner. Også sækkestolen er blevet revurderet og forbedret. Det kommer eksempelvis til udtryk ved Trimm Copenhagen‘s mindre uldsækkestol Lounge Satellite Wool. Det er et behageligt og hyggeligt møbel, som i sin alsidighed, gør sig som en god løsning hvis man skal bruge en ekstra siddeplads i stuen. Ulddesignet er også super fedt og anderledes, og det kan noget helt særligt.

#2 – De Er Overraskende Alsidige

Mini Rocket Daybed, Taupe

Hvis man prøver at lukke øjnene, og forestiller sig en klassisk sækkestol. Så forestiller man sig nok én stor pude man nærmest kan falde ned i. Den kan se klodset og kikset ud i ens hovede. Men det behøver slet ikke være realiteten mere.

Faktum er, at de videreudviklede sækkestole fra Trimm Copenhagen har ført til flere forskellige typer moderne sækkestole. Det kan, som vi så ved nr. 1, være en ekstra mindre siddeplads i stuen, det kan være en større, og mere klassisk, sækkestol, og så kan det faktisk også være noget endnu mere moderne.

For mens man går og leder efter diverse daybeds med meget skarpe linjer, så inkluderer Trimm Copenhagen‘s vareudvalg faktisk også deres eget spin, eller twist, på den populære og moderne daybed, som også nemt kan kaldes både en ligge- eller terapisofa.

Det ligner godt nok ikke en klassisk terapisofa, men deres Mini Rocket Daybed-sækkesofa er alligevel et ret lækkert produkt. Hvem siger at en daybed skal have skarpe linjer? Det behøver ingen diktere. Den kan, og bør, også være et behageligt møbel som, ligesom en klassisk sækkestol, kan flades ud i efter behov. Den moderne sækkestol viser sig derfor, at være et alsidigt møbel der kan passe ind efter eget stilbehov.

#3 – Slå Flere Fluer Med Ét Smæk

Arm-Strong sæt, Graphite

Så tænker du måske, at møblet vel stadig ser kikset ud som et alenestående element i ens boligindretning. Først og fremmest, må man dog sige, at det slet ikke behøver være tilfældet.

Det er vigtigt at notere sig, at Trimm Copenhagen‘s videreudviklede sækkestolskollektion også inkluderer en vaskeægte sækkesofa. Så det handler altså helt og aldeles om, hvordan og med hvilke møbler man matcher den moderne sækkestol. Men, når det så er sagt, så vil vi også gerne pege dig i retning af en quick fix-løsning såsom et vaskeægte loungesæt, der giver dig muligheden for at slå flere fluer med ét smæk!

I Home Sweet Home‘s varesortiment, finder du en række forskellige loungesæt der inkluderer flere forskellige typer moderne sækkestole, pakket sammen med møbler i samme stiludtryk. Du behøver altså slet ikke at være indretningsarkitekt, for at få det hele til at passe sammen.

Det hårde arbejde er gjort for dig. Du skal blot vælge farven og hvilken pakkeløsning der passer dig bedst. Er det Arm-Strong sættet der skal være kernen af din hyggelige stue? Er det den multi-funktionelle daybed-pakke der kaldes Comfy loungesættet, som falder i din smag? Måske har du faktisk slet ikke brug for, at skabe en stue helt fra bunden.

Det kan jo være at du hellere vil skabe et afslappende og hyggeligt samtalehjørne derhjemme. Er det tilfældet, så er Trimm Copenhagen‘s Conversation sæt selvfølgelig oplagt. Det er helt op til dig, men muligheder er der nok af, med den moderne sækkestol fra Trimm Copenhagen.

Forhåbentlig har denne artikel givet dig en nyfunden respekt for den klassiske sækkestol, som var et behageligt men måske småklodset og -kikset produkt, som er blevet nytænkt, revurderet, og videreudviklet sidenhen. Hvor er vi så nu? Ja, nu er det blevet til et møbel, som man trygt kan designe et hjem omkring. Det kan eksempelvis være stuens bankende hjerte.

Hvis du nu har fået mod på dette stiludtryk, så vil vi gerne opfordre dig til, at gå på opdagelse i Home Sweet Home‘s varesortiment af Trimm Copenhagen-produkter, som altså inkluderer disse moderne sækkestole.

Skriv et svar

VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!