4 Grunde til at Opgradere Hjemmekontoret

111916646 b0dce2ba a1d8 402b bcda 88b6009bb316
 

I den moderne verden er hjemmekontoret ved at blive en nødvendighed. I denne artikel vil vi, hos Home Sweet Home, præsentere dig for hvorfor det måske er en god idé at opgradere hjemmekontoret så hurtigt som muligt.

Man kan ikke længere ignorere hjemmekontoret. I gamle dage, så var det lille hjemmekontor typisk set som en midlertidig plads i lejligheden, som med tiden ville blive byttet ud når man var klar til at få børn. Men hos Home Sweet Home ser vi på hjemmekontoret som ikke bare en midlertidig holdeplads, vi ser det som ‘det nye normale,’ og som et indretningselement i boligen som vil blive en mere fast del af hjemmet som tiden udvikler sig. Til at illustrere denne udvikling, vil vi, hos Home Sweet Home, i denne artikel præsentere dig for fire årsager til præcis hvorfor man bør tage hjemmekontoret dybt seriøst nu, samt præsentere dig for lækre og praktiske kontorprodukter som kan findes i vores varesortiment.

#1 – Bedre End Nogensinde Før
EP1800 antracit e1552463807147 1

 

‘Hjemmekontoret’ er et ord som hurtigt kan lyde meget kedeligt. Du forestiller dig måske et kedeligt rum fyldt op med stempler, brevåbnere, og post-it sedler. Men det behøver slet ikke være så firkantet. Et hjemmekontor kan bestemt piftes op på mange måder. Samtidig så må man ikke undervurdere det faktum, at kontormøbler bliver smartere og mere moderne hele tiden. Pludselig er hævesænkebordet blevet til et attraktivt møbel der kan give en helt anden kontoroplevelse. Det er ikke en overdrivelse, at sige at hjemmekontorsmøbler er bedre end nogensinde før.

Du kan nemlig eksempelvis finde dette hævesænkebord fra FTI i vores varesortiment. Juster og tilpas højden på dit kontorsystem i dit hjem med denne EP 1800-model som kan anskaffes i et stilrent og decideret cool design. Med dette kontormøbel kan du nemlig gøre arbejdsmiljøet meget nemmere for dig, når du har ting og sager at rode med i dit kære hjem.

#2 – Rummet Er Ved at Blive en Nødvendighed

Warrior stol blaa skraat 1

Engang så man måske på hjemmekontoret som en luksusting. Det blev måske set på som en overklasseting, hvor direktørtyper kunne lave den ekstra mængde arbejde som gør at de betaler topskat. Men som teknologi er blevet allemandseje, og både telefoner og tablets ses hos folk i alle aldre, så er det pludselig blevet nødvendigt at have et sted til alle sine gadgets ligegyldigt om man er direktør, tekstforfatter, eller gamer. Der står jo desktop-computere overalt i landet, og deres holdeplads behøver ikke være noget sjusket noget. Vi vil gerne opfordre til, at man gør noget ud af ens computerområde, også selv hvis du blot bruger det som din spilstation.

Man kan jo egentlig også sagtens bruge sit hjemmekontor til flere ting. Hvis du er typen der gerne vil kunne skifte fra hjemmearbejde til gaming hurtigt, så kan man jo sagtens lade være med at have en almindelig kontorstol. Man kan eksempelvis overveje, at bruge en gamerstol som sit primære kontormøbel. Hvis det er noget du overvejer, så vil vi gerne pege dig i retning af FTI‘s Warrior-gamerstol, der giver dig god siddekomfort samtidig med at den er perfekt til en lang aften foran kontorbordet.

#3 – Det er Fremtiden

b0d9ed6f e354 4ecb ae8e 1ce67ace2567 Whiteboard p hjul 2392162205 large 1

Vi er næppe de første til at sige det, men hjemmekontoret er fremtiden. I en årrække har det lignet, at udviklingen af sociale medier og teknologi gjorde at folk ville komme til at sidde med ansigtet tættere på skærmen. Samtidig så er hjemmekontoret i en årrække begyndt at blive set som en attraktiv løsning for arbejdsmarkedet. At arbejde hjemme mindsker stress, det mindsker udgifterne for arbejdsgiveren, og kan man gøre sit arbejde hjemmefra, så er de besværlige pendlingsture ud og hjem for arbejde måske pludselig noget vi gemmer i fortiden. Så er der jo også den tankegang, at freelance-arbejde pludselig er blevet mere hyppigt, og en fuldtids-freelancer skal gerne have et arbejdstempel der fremmer aktivitet og arbejdsglæde.

Ikke alt hjemmearbejde er lige nemt at gøre på en computer eller over Zoom og Skype. Et hjemmekontor er ofte mere end blot en computer og en stol. Nogle gange har man brug for andre remedier og kontorartikler til at visualisere det arbejde der ligger foran en. Nogle gange så er det også nødvendigt, at have en tavle man kan referere til, eller noget håndgribeligt som man bedre kan arbejde med. Står du med det problem, så mener vi at løsningen kan være et whiteboard såsom dette FTI-whiteboard. Ligemeget om du er firmamand eller underviser, så kan et godt whiteboard gøre underværker for ens hjemmekontor.

#4 – Pandemien Har Ændret Jobmarkedet

Kontorsaet EP 1800 forfra 1

Ikke nok med at det er fremtiden, så er det også pludselig blevet nutiden på en måde. Under COVID-19 pandemien, blev utallige mennesker verden over henvist til deres hjem for at arbejde sikkert. Nogle har måske følt de har arbejdet mere hjemme end de har på arbejdspladsen. Det kan heller ikke udelukkes at jobmarkedet, samt diverse arbejdsgivere, pludselig vil kigge på en arbejdsplads anderledes. Måske vil der være faste ‘arbejd hjemme’ dage hver uge. Måske bliver hele din jobstilling pludselig til noget der, ifølge arbejdsgiveren, er smartere at gøre hjemmefra. Selvom det ikke er alle der trives ved at arbejde hjemmefra, så er det en udvikling af jobmarkedet som er helt naturlig. Så hvis du sidder hjemme midlertidigt, så skal du måske ikke kun gøre dig omstillingsparat. Måske skal du også gøre dig parat på, at dette bliver din nye hverdag.

Hvis du ønsker at opgradere hele dit hjemmekontor, eller måske vil opbygge et fra bunden, så kan du slå flere fluer med et smæk ved at anskaffe dig FTI‘s smarte EP 1800-kontorsæt. Dette sæt kan med det samme gøre dig helt parat på alle typer arbejde hjemmefra, da den ikke bare inkluderer en komfortabel kontorstol, men også en nyttig EP Xtra kassette med 3 skuffer og centrallås der kan give dig styr på dokumenter, genstande, og kontorartikler uden at det skal rode. Men måske vigtigst af alt, så inkluderer dette sæt også et moderne hævesænkebord der kan give dig et moderne og rart arbejdsmiljø hjemmefra. Hvis du skal opgradere hele dit hjemmekontor, så bør du starte her.

Vi håber, at denne artikel har givet dig masser af inspiration til nytænkning om hjemmekontoret. Måske leder du efter små kontorartikler som kan gøre dit kontorområde lidt smartere, og hvis det er tilfældet så vil vi gerne pege dig i retning af Monograph‘s lækre produkter. Men det kan også være, at du skal opbygge et hjemmekontor helt fra bunden. Er det tilfældet, så vil vi gerne opfordre jer til at gå på opdagelse blandt FTI‘s mange praktiske kontorprodukter. Men husk at når du bygger dit eget hjemmekontor, så kan det sagtens støtte op om den stil og hygge du har designet resten af din bolig efter. Så lad være med at nøjes!

Skriv et svar

VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!