6 Varer Der Kan Give Dit Hjem Feminin Energi

Feminin energi

Gå på opdagelse i Home Sweet Home‘s vareudvalg og find de nydelige produkter som bare emmer af en uimodståelig feminin energi som kan låse op for ens boligindretning på en helt særlig måde. Forkæl dig selv, eller din partner, med nogle af vores raffinerede produkter som kan komplementere jeres hjems personlige designstil.

Du kender det sikkert godt. Du får en fed idé til din boligindretning, men så ved du ikke hvor du skal finde de manglende elementer som kan låse op for lige det stiludtryk som du ønsker. Hos Home Sweet Home arbejder vi dagligt på at gøre web-shoppen nem at finde rundt på, men vi ved jo godt at det ikke altid er nemt at finde det rette når man er inspireret. Netop derfor har vi lavet artikler som denne, til den ivrige, passionerede, og designinteresserede sjæl som har et specifikt designudtryk som bare skal implementeres i ens boligindretning. I denne særlige artikel handler det helt og aldeles om at få aktiveret boligens feminine energi via møbler, udsmykning, og andet. Så sæt dig godt til rette og lad dig inspirere, af seks produkter fra Home Sweet Home‘s vareudvalg som kan give dit værelse, din stue, eller andet et mere nydeligt præg.

#1 – Bahne Interior – Sofa – Rose

Bahne Interior sofa - Rose

Vi lægger ud med vores vareudvalgs måske mest klare og tydelige feminine produkt. Denne Bahne-sofa er decideret henrivende. Den besidder et udseende som udover at have karaktertræk henad det kvindelige også har en særlig klasse over sig. Den udstråler både stil, smag, og noget særligt feminint. Selve sofaens pigede lyserøde farve ser rigtig godt ud når den er matchet med både de luksuriøse guldfarvede ben og sofaens shell-agtige designstil. Heri kan du sidde rigtig komfortabelt samtidig med at du tilføjer noget rigtig personligt til lige det rum som du vælger.

Se mere til denne rigtig fine og feminine sofa, ved at trykke her.

#2 – Meraki – Toilettaske – Sennep/Terracotta/Sand

Sennep/Terracotta/Sand

Det er svært at komme udenom plejeprodukter hvis du vil behandle dit hjem og dit krop som et tempel. Er du interesseret i daglig pleje, så vil et smagfuldt mærke som Meraki helt sikkert appellere til dig. I Home Sweet Home’s vareudvalg kan man finde denne smagfulde toilettaske fra netop Meraki. Måske er ‘rummelig’ ikke verdens mest sexede ord, men rummelig er den og det er et kæmpe plus når man skal opbevare plejeprodukter. Så hvis du skal bruge en stilfuld toilettaske, som samtidig opfylder dine behov, så er Meraki’s toilettaske måske lige noget for dig.

Se mere til Meraki‘s flotte toilettaske, ved at trykke her.

#3 – House Doctor – Vase – Shaped – Aubergine

Vase

Det er nemt at falde for House Doctor‘s ‘sarte’ vase med en såkaldt ‘feminin aubergine farve.’ Her har vi at gøre med en vase som har evnen til at være med til at skabe balance i dit hjem. Den har en rummelig form og et nydeligt udseende, som gør at den kan komplementere grene og blomster. Det kan jo være at du vil tilføre noget feminint til spisebordet, og her kan denne flotte vase sagtens hjælpe. Vasen kan både se smuk ud med en masse skønne blomster eller med blot en enkel stilfuld og smuk rød rose. Denne aubergine-farvede vase vil altså på en meget enkel måde kunne forstærke din boligs personlighed.

Se mere til den supersmukke House Doctor vase, ved at trykke her.

#4 – Cozy Living – Lily – Flower Hynde – Mud

Cozy Living Lily flower hynde

Jeg kender det fra mig selv, at jeg har en tendens til at glemme min siddekomfort. Nogle gange så fokuserer man så meget på andres behov, at man helt glemmer at tænke på at man selv skal sidde behageligt. Til sådanne situationer, så er siddehynder geniale. En behagelig siddehynde kan gøre en acceptabel siddeplads til den foretrukne siddeplads i et hjem. Cozy Living‘s Lily siddehynde med designet ‘Mud,’ har et fint og feminint stildesign. På hynden, som er fremstillet i bomuld, ser man et flot blomsterrigt design. Ved at anskaffe sig denne siddehynde, kan man pifte et møbel op og gøre det decideret stilfuldt og personligt. Det behøver nemlig slet ikke være så svært at tilføre noget feminint til din bolig!

Se mere til Cozy Living‘s Lily hynde med det flotte feminine design, ved at trykke her.

#5 – Lene Bjerre – Råhvid Adellia Dug

Adellia dug råhvid

Jeg har altid elsket en god dug, for en god dug kan gøre underværker. Jeg har tit set at en elegant dug lig denne Lene Bjerre Adellia dug på en overraskende måde kan decideret revitalisere ens boligindretning. Adellia dugen er stilfuld og sofistikeret, og så har den nogle indsyede udsmykninger som gør dugen ikke bare mere feminin men også mere luksuriøs. Så hvis du skal give dit spiseområde nyt liv, så kan denne Lene Bjerre dug være præcis hvad du leder efter.

Se mere til Lene Bjerre‘s elegante råhvide Adellia dug, ved at trykke her.

#6 – House Doctor – Spejl – Rhomb

Spejl

Vi slutter af med et spejl, som vi er helt pjattede med. Ligesom alle vores samarbejdspartner brands, har House Doctor mange fede produkter, og vi har endda talt om nogle af dem her i artiklen. Vi slutter af med Rhomb-spejlet, som er et af deres fedeste produkter. Det er rigtig smart spejl som har et designudtryk som kan virke både udfordrende og kunstnerisk uden at tabe dens elegance. Rhomb-spejlet har disse mange former udskåret på sig, som giver den et eksklusivt udseende, og i et match med disse lyserødlige trekanter får den sig et raffineret men feminint stiludtryk. Det kan eksempelvis stå flot ved ens tøjskab når man skal gøre sig klar til en lang dag. Her har vi et smukt og elegant spejl som man nemt kan forestille sig at nette sig foran.

Se mere til House Doctor‘s specielle spejl, ved at trykke her.

Og det var så det! Her har du fået et godt indblik i et udvalg af Home Sweet Home‘s varesortiment. Disse mange produkter har fanget, og kan låse op for, en feminin energi. Med disse produkter kan du vise noget personlighed i din stue, dit køkken, dit værelse, eller måske ved dit kontor. Men det behøver ikke stoppe her. Vores samarbejdspartner brands har adskillige flotte produkter som helt sikkert kan hjælpe dig med at tilføre det rette stiludtryk på dit hjem. Så gå da endelig på opdagelse i Home Sweet Home‘s brede udvalg af varer, og så ønsker vi held og lykke med at låse op for dit hjems feminine energi!

Skriv et svar

VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!