7 Varer Der Tilfører Industriel Kvalitet

industriel

En designstil som er super undervurderet er den industrielle. Opdag hvordan rå og måske endda lidt grove produkter kan komplementere ens indretning, da de ofte besidder en charme der er svær at sætte fingeren på, men som ikke desto mindre er yderst attraktiv.

Måske er den undervurderede industrielle designstil lige det du skal bruge for at gøre dit hjem mere tjekket og moderne.

Det kan nogle gange virke uoverskueligt, når man bliver mødt af en stor ny web-shop. Jovist er der kategorier og menuer som kan fungere som guide for én i denne store ny verden, men nogle gange kan det være svært at vide hvor man skal starte med at lede.

Måske leder du slet ikke efter et specifik brand eller et specifikt produkt. Det kan være at du er gået på opdagelse efter produkter som kan give krydderi på hverdagen ved at tilføre noget industrielt til din stue, dit værelse, eller et helt tredje rum.

Er dette tilfældet, så er du kommet det rigtige sted hen. Her kan vi fremvise syv produkter som har en særlig designstil, der kan tilføre lidt mere industrielt til din boligindretning.

#1 – House Doctor – Kabinet – Collect

Collect
Collect – Stående

Der er både noget mystisk og noget fængende ved det her kabinetskab. Collect er et gådefuldt, men ikke desto mindre betagende, skab som kan noget helt specielt. Det besidder en nærmest gotisk kvalitet, hvilket gør den både superfed og tidsløs.

Man kan nemt forestille sig, at det ligeså godt kunne stå i din stue, som den kunne stå i et gammelt frygtindgydende slot eller en gammel fabrik. Det er der noget rigtig fedt ved. Her får du virkelig et rigtig industrielt opbevaringsmøbel.

Se mere til det skønne stående Collect-kabinetskab, ved at trykke her.

#2 – House Doctor – Kabinet – Collect – Hanging

Collect
Collect – Hanging

Hov, er det ikke det samme som før, tænker du måske? Men næ nej. Jovist er det fra samme mærke, i samme stil, og af samme navn, men her har vi at gøre med et kabinetskab som er designet til at hænge på væggen.

Det gør det måske lidt mere moderne, og det giver dig jo også gode muligheder. Nu kan du selv finde ud af hvilken slags industriel stil du vil have ind i dit hjem. Hvor moderne skal din stil egentlig være?

Se mere til det hængende Collect-kabinetskab, ved at trykke her.

#3 – House Doctor – Kabinet – Harmony S

Kabinet
Kabinet – Harmony S

Harmony skabene har egentlig både et fint naturligt og et fedt industrielt stiludtryk. Det er egentlig et rigtig smart møde mellem det rå industrielle, som kommer til udtryk i form af den sorte metalbund, og den mere traditionelle skandinaviske stil, som kommer til udtryk i form af dets overvejende naturlige design.

Her får du både naturen og industrien ind i din bolig, så måske er den rigtige løsning mere hybridagtig.

Se mere til det fine Harmony S-kabinetskab, ved at trykke her.

Da dette er small-udgaven af Harmony-kabinetskabet, så er der selvfølgelig også en større udgave, og den kan du se mere til ved at trykke her.

#4 – House Doctor – Sidebord – Heena

Heena
Heena

Nu er vi ovre i en helt anden verden. Dette sidebord med metallisk udseende har den rå charme som de bedste industrielle produkter besidder. Dens udforming er meget kreativ og den kan også være relativ udfordrende.

Men det er en kvalitet som virkelig kan være spændende at arbejde med. Dens nærmest futuristiske design kan give dig nye designudfordringer i din boliginteriør.

Se mere til det nærmest futuristiske sidebord, ved at trykke her.

#5 – House Doctor – Ur – Curva

Curva
Curva

Den rå charme som vi talte om før, er helt sikkert også tilstede når vi taler om House Doctor‘s aluminiums-ur Curva. Den rå stil kommer til udtryk i aluminiumets nærmest ufærdige eller beskidte udtryk. Det er en meget fed lille detalje.

Det kan nemt se ud som om, at det har været igennem en del, hvilket blandt andet er en udtryk som er rigtig industrielt. Hvem sagde det behøver at være kedeligt at kigge på uret?

Se mere til det industrielle vægur, ved at trykke her.

#6 – WallPipe – Væglampe – One of a Kind

Lampe L1 Total 768x@2x.progressive 1
Væglampe, WallPipe

Der er ikke mange brands som kan fange den industrielle stil og charme som WallPipe kan. Her bruger man genbrugte vandrør til at skabe fede lamper, der lever og ånder industrielt design.

Dette designpræg kommer til udtryk i dens rå charme og atmosfære. Den kunne nemt have stået på en gammel fabrik, men i det moderne hjem kan den tilføre et attraktivt stiludtryk som er helt og aldeles industrielt.

Se mere til den unikke væglampe, ved at trykke her.

#7 – Monograph – Bordlampe – Gunmetal

Bordlampe Gunmetal 1
Bordlampe Gunmetal

Indtil videre har vi været igennem både nærmest gotiske kabinetskabe, kunstneriske sideborde, samt både et ur og en lampe til væggen. Men nu går vi fra væggen, opbevaringsmøblerne, og bordet til noget som er ideelt til dit helt eget skrivebord.

Her har vi at gøre med et frisk og cool produkt fra Monograph, et supersmart dansk brand af iværksættere som ifølge dem selv især har styr på kontorartikler. Når man ser denne bordlampe, så er det svært at være uenig med dem. Denne lampe har et eftertragtelsesværdigt og smart design og et gunmetal udseende som resulterer i et super moderne og industrielt produkt.

Se mere til Monograph‘s ultra-coole bordlampe, ved at trykke her.


Her har vi fremlagt og fremvist syv varer som vi er helt pjattede med, blandt andet fordi de har stiludtryk, designs, og udseender som emmer af både smag og noget særligt industrielt. Du har nu fået et indblik i hvad mærker som WallPipe, House Doctor, og Monograph kan tilbyde når man vil indrette sin bolig efter en industriel stil.

Men det behøver ikke stoppe der, for der er mere hvor det kommer fra både hos de brands og i Home Sweet Home‘s vareudvalg. Så mens du tjekker diverse produkter ud, så tag et ekstra kig i de foreslåede varer, og se om ikke din indkøbskurv mangler et møbel eller to. Du må endelig ikke gå glip af noget udsmykning som kan gøre dit hjem endnu federe.

Skriv et svar

VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!