8 FuhrHome Produkter Der Kan Give Dit Hjem Maskulin Energi

fuhrhomemobler

Her kan du finde noget lækkert til din bolig som udstråler en sand maskulinitet. Måske mangler din boligindretning et skud testosteron, måske mangler du noget til din man-cave, eller måske vil du have et nyt dekorativt element til en bolig som allerede har et stiludtryk, der besidder den maskuline energi som denne listes produkter emmer af.

Du kender det sikkert godt. Du får en fed idé til din boligindretning, men så ved du ikke hvor du skal finde de manglende elementer som kan låse op for lige det stiludtryk som du ønsker. Hos Home Sweet Home arbejder vi dagligt på at gøre web-shoppen nem at finde rundt på, men vi ved jo godt at det ikke altid er nemt at finde det rette når man er inspireret. Netop derfor har vi lavet artikler som denne, til den ivrige, passionerede, og designinteresserede sjæl som har et specifikt designudtryk som bare skal implementeres i ens boligindretning. I denne særlige artikel handler det helt og aldeles om at få aktiveret boligens maskuline energi via møbler, udsmykning, og andet. Så sæt dig godt til rette og lad dig inspirere, af otte produkter fra FuhrHome‘s vareudvalg som kan give dit værelse, din stue, eller andet en udstråling med mere testosteron i sig.

#1 – Boston Spisebord – 200cm

Fuhrhome Boston Spisebord – 250 cm 1

Lad ikke nogen sige til dig at boligindretning det er ‘piget.’ Nej, du kan sagtens være über cool og maskulin og samtidig indrette din bolig efter en særskilt stilart. Boligindretning er for alle og enhver. Men hvis du alligevel leder efter noget der kan udtrykke din personlighed og samtidig have en nærmest ubeskrivelig maskulin kvalitet, så er du landet det rettte sted. En af de mere testosteron emmende spiseborde som findes i Home Sweet Home’s vareudvalg, er dette Boston spisebord. Boston spisebordet har en rå men charmerende betonoverflade, som nemt kan forstærke ens personlige stiludtryk. Det nærmest industrielle ‘rå men charmerende’-begreb er et som nemt falder i samspil med den maskuline energi, som denne artikel prøver at låse op for. Boston spisebordet er et spisebord for den herre eller kvinde, som gerne vil give ens boligs samlingspunkt et charmerende industrielt look.

Se mere til det stilrene Boston spisebord, ved at klikke her.

#2 – Chelsea Sofa – Bøffel Læder

Fuhrhome Chelsea Dining chair – Boeffel Laeder 1

Tag endelig ikke fejl af navnet. Bare rolig, du behøver slet ikke være fodboldinteresseret for at have et rigtigt Chelsea møbel. Det har egentligt intet med hinanden at gøre. FuhrHome‘s Chelsea-møbler er indbydende, hjertesmeltende, og så oser de af stil. Her har vi at gøre med et luksuriøst produkt af højeste klasse. Vi har at gøre med et møbel der nærmest udfordrer en til at gøre noget mere ud af både ens egen stil og hele boligens indretning. Dens raffinerede og drønsmarte design emmer også af maskulinitet. Du går ikke galt i byen, eller på internettet, med denne Chelsea sofa.

Se mere til den stilfulde Chelsea sofa, ved at klikke her.

#3 – San Francisco – Dark

Fuhrhome San Francisco – Dark 4

Nogle gange fortjener man også at forkæle sig selv med et luksusprodukt som kan gøre ens liv både lettere og mere stilfuldt. FuhrHome‘s San Francisco-tasker er perfekt til dig der er på farten. Vi er specielt pjattede med den mørke udgave, som vi føler har et rigtigt tidsløst design. Man kan nemt forestille sig, at denne langdistancetaske både er til for typen der gerne vil udstråle overskud og luksus på weekendophold, men også til ham der har brug for at luksusprodukt til sine mange eventyr. Langdistancetasken er rummelig og praktisk uden at gå på kompromis med en attraktiv stil. Fortjener du ikke at forkæle dig selv med et rigtigt luksusprodukt?

Se mere til langdistancetasken ‘San Francisco’ med den mørke farve, ved at klikke her.

#4 – Brazil – Sæt

Fuhrhome Brazil – saet med 4 stk

Fodbold er ikke bare en af Danmarks allervigtigste sportsgrene, det er nærmest en levemåde for flere tusinder — måske millioner — danske mænd og kvinder. De er som limet til skærmen eller står weekend efter weekend på stadion med en kold genstand i hånden, mens de hylder 11 spillere på en bane og logoet på deres trøje. Hvis du går og leder efter noget drønsmart og tjekket til en fodboldfans boligindretning, så kan denne Brazil-læderbold være helt perfekt. Den kan snildt føre tankerne tilbage på sportens tilblivelse, sådan at man nærmest kan smage græsset og mudderet som spillere ville blive tildækket af før ‘greenkeeper’ blev en større jobbeskrivelse. Her har vi at gøre med et produkt som i høj grad ville klæde ens man-cave.

Se mere til de dekorative læderbolde, ved at klikke her.

#5 – Leipzig – Doorstop – Patina

Fuhrhome Leipzig doorstop patina

Hvad giver man til manden der har alt? Ja, som det forrige valg indikerer, så skal man måske kigge i det dekorative. Home Sweet Home har i vores vareudvalg en række fine produkter som oser af maskulinitet og testosteron, og som samtidig indeholder smagfulde og stilrene designs. FuhrHome har rigtig mange forskellige og varierede dekorative elementer. En dørstopper som denne Leipzig er ikke en du ser hver dag. Med sit overskudslæder-materiale, har den et design som på en måde minder mig om de her gamle britiske boksehaller. Jeg forestiller mig, de her 19. århundredes boksere med tykke overskæg og en boksestil som mildt sagt er gået af mode. Jeg kan nærmest lugte læderet mens jeg sidder og dagdrømmer om hvilken æra den bedst repræsenterer. Denne dørstopper med en klar og tydelig dekorativ kvalitet er superfed, og det at den på en måde ligner en gammel boksebold synes jeg er nærmest uimodståeligt.

Se mere til den drønsmarte dørstopper, ved at klikke her.

#6 – Vespa – Sæt

Fuhrhome Leipzig doorstop patina

Før nævnte vi de mange dekorative elementer som kan findes i netop dette brands vareudvalg. Men hvad nu hvis du ikke er til hverken ‘mødet mellem boksebolden og dørstoppen’ eller fodbold? Kig blot her, og få endnu en fed oplevelse af at se på et maskulint produkt som kan bidrage til at manden-som-har-alt har noget luksuriøst og eksklusivt til sin man-cave. Vi går fra læder til læder, men denne gang må vi i høj grad understrege at dette er et dekorativt produkt. Denne retro styrthjelm er ikke sikkerhedsgodkendt, men ikke desto mindre synes vi det er lidt af en must-have i en kunstfærdig man-cave. Den er måske perfekt til herren som gerne vil udstråle at man er verdensmand.

Se mere til den dekorative læderhjelm, ved at klikke her.

#7 – New Orleans XL

Fuhrhome New Orleans XL

Der er ikke mange ting som er ligeså Amerikanske som et par jeans. Ja, i dag er det jo blevet allemandseje, men hvis man forestiller sig en klassisk Amerikaner så vil han nærmest altid være klædt i et par cowboybukser eller læderjeans. New Orleans XL puden kan få lidt af denne klassiske amerikaniserede stil ind i dit hjem i form af dens unikke design. New Orleans XL-puden besidder det her grove og sammensatte design som ikke desto mindre formår at fremstå som værende supersmart og, ja, maskulint. Det er en pude som kan fungere som blikfang og samtalestarter, samtidig med at den, eksempelvis i en klassisk sort lædersofa, vil komplementere det møbel den sættes sammen med. Så er der selvfølgelig også den personlige vinkel i puden. En pude af genvundne læderjeans er et særligt personlighedsfremvisende produkt, som kan vise dine gæster hvordan du er som person. Og selvom den har dette sammensatte udseende, så ændrer det ikke på at det er et yderst charmerende og unikt produkt. Her har vi endnu et produkt at sætte på ønskelisten til manden som har alt.

Se mere til puden der emmer af Amerikansk kultur, ved at klikke her.

#8 – Hollywood – G

Fuhrhome Hollywood – G 1

Ligegyldigt om du er en drengerøv der skal bruge noget til din ‘man cave’ eller blot ønsker at udstråle klasse og og kontrol i din bolig med en stilfuld stol som denne, så er den klassiske Hollywood-agtige instruktørstol altså et rigtig fedt møbel. Instruktørstolen udstråler kontrol, ro, og overblik, og det kan altså være den manglende prik over i’et i netop din ungdomshybel, dit kontor, eller din ‘man cave’ inspirerede kælder. For at eje en vaskeægte instruktørstil, behøver du altså heller ikke være så meget filmnørd at du ved alt om både Kurosawa og Bergman. Det er et stilfuldt møbel der kan forstærke din stilidentitet og tilføre lidt ekstra klasse og kontrol i din boligindretning.

Se mere til den klassiske instruktørstol, ved at klikke her.

Og det var så det! Her har du fået et godt indblik i et udvalg af Home Sweet Home‘s varesortiment. Disse mange produkter har fanget, og kan låse op for, en maskulin stil og udstråling. Med disse produkter kan du vise noget personlighed i din stue, dit køkken, dit værelse, eller måske ved dit kontor. Men det behøver ikke stoppe her. Vores samarbejdspartner brands har adskillige imponerende produkter som helt sikkert kan hjælpe dig med at tilføre det rette stiludtryk på dit hjem. Så gå da endelig på opdagelse i Home Sweet Home‘s brede udvalg af varer, og så ønsker vi held og lykke med at give dit hjem en mere maskulin stilretning!

 
 

 

Fuhrhome | Santos Patina – Bøffel læder

3,829.00 DKK

Buk i bøffel læder. Perfekt til gangen eller ved foden af sengen – mulighederne er uendelige. Buffalo læderet er lækkert blødt og eksklusivt. Santos vil med tiden og efter brug få en lækker patina, og læderet vil revne og give Santos et mere slidt vintage look. Hver Santos læderbænk er unik, og farven på læderet vil variere.

Varenummer (SKU): FH 061- P Kategori: Tag:
Læs mere

Fuhrhome | Cannes – Kobber

2,599.00 DKK

Fantastisk gulvlampe med et rustikt touch. Lampeskærm er udført i jern og stel i bæredygtigt genbrugstræ. Skærm kan drejes og bruges som uplight. Cannes gulvlampen fås desuden som bordlampe. E27 – 40W Hver lampe er unik og kan variere fra billedet.

Varenummer (SKU): FH 112-C Kategori: Tag:
Læs mere

Fuhrhome | Santos Rose Brown – Bøffel læder

3,829.00 DKK

Buk i bøffel læder. Perfekt til gangen eller ved foden af sengen – mulighederne er uendelige. Buffalo læderet er lækkert blødt og eksklusivt. Santos vil med tiden og efter brug få en lækker patina, og læderet vil revne og give Santos et mere slidt vintage look. Hver Santos læderbænk er unik, og farven på læderet vil variere.

Varenummer (SKU): FH 061 - RB Kategori: Tag:
Læs mere

Fuhrhome | London XL Sort – Bøffel læder

3,699.00 DKK

London stolen fremstår med et maskulint vintage look. Stolen har slanke, elegante ben og armlæn med et sæde i læder. Det kombinerede armlæn og ryg er afrundet for optimal komfort, mens den åbne front giver et indbydende udtryk. Stolens smukke silhuette gør den perfekt som konference stol, men den er også perfekt ved spisebordet eller hjemmekontoret. Benene er pulverlakeret i en grå farve, mens armlæn og ryg fås i Cognac, Patina,Rose Brown eller Sort læder. Læder kan over tid sprække og få et mere patineret udtryk. Sædehøjde 49 cm Hver stol er unik og kan variere fra billedet.

Varenummer (SKU): FH 150 XL - B Kategorier: , , , Tag:
Læs mere

Fuhrhome | Rome Sort – Bøffel læder

4,989.00 DKK

Rome læder bænk til entreen eller som ekstra siddeplads i stuen. Læderet med knapper skaber det perfekte vintage look. Bøffel læderet er lækkert blødt og eksklusivt. Rome vil med tiden og efter brug få en lækker patina, og læderet vil revne og give Rome et mere slidt vintage look. Understel i bæredygtige galvaniserede rør med gummisko. Hver Rome bænk er unik og farven på læder og understel kan variere.

Varenummer (SKU): FH 062 - B Kategori: Tag:
Læs mere

Fuhrhome | London XL Cognac – Bøffel læder

3,699.00 DKK

London stolen fremstår med et maskulint vintage look. Stolen har slanke, elegante ben og armlæn med et sæde i læder. Det kombinerede armlæn og ryg er afrundet for optimal komfort, mens den åbne front giver et indbydende udtryk. Stolens smukke silhuette gør den perfekt som konference stol, men den er også perfekt ved spisebordet eller hjemmekontoret. Benene er pulverlakeret i en grå farve, mens armlæn og ryg fås i Cognac, Patina, Rose Brown eller Sort læder. Læder kan over tid sprække og få et mere patineret udtryk. Sædehøjde 49 cm Hver stol er unik og kan variere fra billedet.

Varenummer (SKU): FH 150 XL - C Kategorier: , , , Tag:
Læs mere

Fuhrhome | Rome Cognac – Læder Bænk

4,989.00 DKK

Rome læder bænk til entreen eller som ekstra sidde plads i stuen. Læderet med knapper skaber det perfekte vintage look. Understel i bæredygtige galvaniserede rør med gummisko. Farven på læderet kan variere, da der er tale om naturmateriale. Hver Rome bænk er unik og farven på læder og understel kan variere. Rome findes i 2 farver – Cognac og Rose Brown.

Varenummer (SKU): FH 062 - C Kategorier: , Tag:
Læs mere

Fuhrhome | London XL Patina – Bøffel læder

3,699.00 DKK

London stolen fremstår med et maskulint vintage look. Stolen har slanke, elegante ben og armlæn med et sæde i læder. Det kombinerede armlæn og ryg er afrundet for optimal komfort, mens den åbne front giver et indbydende udtryk. Stolens smukke silhuette gør den perfekt som konference stol, men den er også perfekt ved spisebordet eller hjemmekontoret. Benene er pulverlakeret i en grå farve, mens armlæn og ryg fås i Cognac, Patina,Rose Brown eller Sort læder. Læder kan over tid sprække og få et mere patineret udtryk. Sædehøjde 49 cm Hver stol er unik og kan variere fra billedet

Varenummer (SKU): FH 150 XL - P Kategorier: , , , Tag:
Læs mere
VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!