Alkohol hos Home Sweet Home: Guide & Motivation

alkohol

Hvorfor kan du nu købe alkohol hos Home Sweet Home? Hvordan komplementerer det resten af vores webshop? Og hvad skal vi i høj grad lægge mærke til i den nye delikatessesektion? Få svaret på alle disse spørgsmål og meget mere om vores spritnye produkter nedenfor.

I den sidste månedstid, er vores delikatessesektion blevet rigere. Som I måske har opdaget, så kan vi nu tilbyde vores kunder køb af luksus alkohol, hvorfor vi altså har en alderskontrol i den del af vores delikatessesektion. Vi forstår godt, hvis du synes det er en spøjs udvikling, at en så møbelfokuseret webshop pludseligt breder sig ud til at fokusere på salg af spiritus. 

Men der er en klokkeklar motivation og årsag til, at vi mener dette er den rigtige vej at bevæge os i, selvom vores passion stadig er for den minimalistiske skandinaviske designstil. Så, i dag vil vi, hos Home Sweet Home, guide dig igennem vores nye alkohol-undersektion, samt forklare dig præcis hvorfor udviklingen af webshoppens delikatessesektion passer fint i samspil med den udvikling vi længe har taget.


Derfor Passer Det Ind

Cuvee
Cuvee

Når vi står op om morgenen, svarer på opkald, kontakter nye brands og samarbejdspartnere, og skriver om diverse produkter, så er det stadig med den samme intense passion for boligindretning og skandinavisk designstil. Vores vision kommer ikke til at ændre sig, på nogen måde. Tværtimod så mener vi faktisk at dette er en meget logisk udvikling af vores varesortiment. 

Selvom det hurtigt kan virke sådan, med en voksende undersektion dedikeret til diverse alkoholprodukter, så er vi ikke ude på at konkurrere med Dagli’ Brugsen eller Føtex. De er gode til hvad de kan, men vi har ikke de ambitioner. 

Vores alkohol-sektion skal blot komplementere den udvikling siden tager, og bygge op om nogle af de ideer, som vi har om traditioner i det kolde nord. Det er jo nemlig en sandhed man ikke kan komme udenom, at dansk hygge og danske traditioner ofte er forbundet med alkohol.

Ideelt set så handler denne udvikling om, at give dig mulighed for at anskaffe dig de luksusprodukter som vores glas, kølere, eller reoler allerede er bygget op omkring. Når vi sælger vinreoler, så er det da smart at have noget at udstyre dem med. Køber du en gudeskøn karaffel eller et klassisk whiskey- eller cocktail-glas, så kunne det da være smart at slå flere fluer med et smæk, med drikkelsen der passer til. Derfor vil vi også eksperimentere med gavepakker. Under alle omstændigheder, så har vi så småt bevæget os ud i en større delikatessesektion i det seneste stykke tid, da vi jo blandt andet også sælger produkter fra køkken- og spisefokuserede Nicolas Vahé.

Når vi sælger møbler og alverdens produkter, så er det for at hjælpe vores kunder, og man har nogle gange nogle særlige ønsker som er svære at forudse. Med vores undersektion af alkohol, har vi også fået en større tilførsel af nyt cocktail- og barudstyr, som er decideret perfekt til ham eller hende som har ambitioner om, at have deres eget barhjørne. Her kan du eksempelvis anskaffe dig professionelle blendere og skønne stilrigtige produkter som vil se smarte ud ved siden af en af sidens barstole og vinreoler.


Den Ultimative Guide

Alir
Alir

Men hvor begynder man så? Og hvad kan vi egentlig tilbyde i dette hjørne af vores webshop? I alkohol-undersektionen af vores delikatesse-sektion, finder man på nuværende tidspunkt 19 forskellige kategorier med et samlet antal af over 1000 produkter, som inkluderer både alkohol og tilbehør. Så spørger du måske: hvad vil det sige? Men det er jo simpelt nok. Som nævnt, handler det både om at tilbyde køb af alkohol, samt at give vores kunder muligheden for at leve op til og opfylde deres hjemme-bar drømme.

To af de 19 kategorier er dedikeret til samlinger af produkter der er ideelle og oplagte til en påbegyndelse af, eller en opgradering til, ens amatør barhjørne. Glas, Decanter, og Karaffel-kategorien omhandler, naturligvis, præsentation. Her handler det om at kunne præsentere luksusspiritus på den rette måde. En ‘white russian’ skal gerne være i det rigtige glas, ligesom whiskey-on-the-rocks bare ser forkert ud i et cocktail glas. 

I bar- og cocktailudstyr-kategorien kan du anskaffe dig professionel bartilbehør såsom lækre og avancerede blendere, isknusere, og endda noget så eksklusivt som et stort og fedt egetræsfad. Så hvis du har ambitioner om at arbejde med top-professionel bartilbehør, eller hvis du blot ønsker at have et lille hyggeligt barområde i lejligheden til at komplementere din vinhylde, så har vi noget der kan falde lige i din smag. 

De resterende kategorier er naturligvis dedikerede til vores varierede men stærke varesortiment af luksus alkohol. Vi har her forsøgt, at matche alkoholsorter som passer godt sammen og som hjælper vores kunder bedst. Rød- og hvidvin fortjener naturligvis deres egne kategorier, hvorimod vi mente det var en god idé at matche tequila med andre agave-spiritus. Disse match har vi lavet hist og her, med det formål at have overordnede kategorier som er en glæde at gå på opdagelse i. 

Der er dog en kategori, som er lidt speciel, og som derfor kræver sin egen introduktion.


Top Shelf

top shelf alkohol
Alkohol hos Home Sweet Home: Guide & Motivation 7

I vores nye delikatesse-undersektion ‘Alkohol,’ der finder man også en underkategori med det udenlandske tilnavn ‘Top Shelf.’ Det kunne vi nemlig også godt tænke os, at introducere jer for her. Det er ikke et mærke, et brand, eller en specifik spiritus type. Det er faktisk tættere på et kvalitetsstempel. 

Greatest hits. Simply the best. Kald det hvad du vil, men faktum er at vi her har samlet en underkategori i vores delikatessesektion som indeholder produkterne på allerøverste hylde i vores brede udvalg af lækre luksus spiritusprodukter.

Der er ingen tvivl om, at hvis du er en vaskeægte alkohol connaisseur, så ved du også hvor du skal kigge hvis du skal have ægte kvalitet. Du ved hvilke søgeord du skal bruge, og du kender de årgange som virkelig kan få prisen til at stige i vejret. Men vi har samlet dette udvalg af luksusprodukter, for at give den almene kunde et overskueligt overblik over de mest eksklusive varer i vores alkoholsektion. Hvis du leder efter det ypperste vi kan tilbyde når det omhandler gin, whiskey, champagne, eller vine, så kan du også finde dem her. 

Det er også en sektion som vi vil opdatere med tiden, sådan at de dyreste og mest eksklusive produkter får et øjeblik i spotlightet, med det formål at du ikke går glip af det ypperste der kan tilbydes i denne undersektion.

Mission: At Sælge Oplevelser

Bambus lounge chair - northbynorth
Bambus lounge chair – northbynorth

Selvom vi hverken er et rejsefirma der kan sende dig fra den trætte hverdag til et sted hvor der er mere gang i den, eller, for den sags skyld, de type personer som med et par psykologiske tips og tricks kan give dig en ny forståelse af din dagligdag, så bilder vi os selv ind, at vi også på en måde sælger oplevelser. Det er også en af grundene til, at det netop er så lige til for os at se et perspektiv i at matche salget af møbler og køkkenremedier med salget af forskellige sorter af spiritus. De giver hver sine oplevelser, mens mødet mellem de forskellige typer produkter kan låse op for noget i sandhed særligt.

Når vi sælger møbler og lignende, så er det med det mind-set at vores webshop skal præsentere vores vareudvalg af produkter på en sådan måde, at vores kunder indser de oplevelser som de kan få ud af vores luksusprodukter. Ligesom vi mener man kan have store indretningsdrømme, så håber vi på at vi kan være med til at realisere de drømme. Vi håber, at det er rundt om et af vores spiseborde I sidder, til juleaften. Vi håber, at det er vores vareudvalg som giver den rette romantiske belysning når en i hjemmet skal på frierfødder.

Ja, selv udenfor vil vi være med til at skabe oplevelserne som skaber minder. Om det er i familiens sommerhus, eller ens nye have, så kan der skabes hyggelige øjeblikke også udenfor, selv hvis man ikke har planer om snobrød eller stor sommerfest med grillremedier. Vi ser på vores mange tidsløse NorthByNorth udendørsmøbler som en sådan oplevelsesskaber, og det samme gælder Trimm Copenhagen‘s alsidige moderne sækkesofaer, som alle udstråler en casual følelse af familiehygge.

Vi vil gerne være med til at skabe gode oplevelser og minder for livet med vores mange varierede møbler. Det kan selvfølgelig være i den ro, stilhed, og afslapning som fåes med en god og hip daybed. Men vi ser os også som værende med til at ophøje hyggelige middagsoplevelser, glædesrusen ved indflytterfester, og den unikke følelse af at være skaber af ens egen skæbne når man designer sit helt eget hjem fra bunden. Det er ikke lugten af en ny bil, vi vil minde jer om, men snarere spændingens sødme når man står overfor ændringer store som små.

At Sælge Oplevelser med Alkohol

Champtub
Champtub

Men det er altså også i høj grad vores ambition at løfte niveauet og være med til at skabe mindeværdige og positive oplevelser med alkohol, og, i høj grad, i samspillet mellem vores forskellige produkttyper. Med salg af alkohol, så er det derfor med det mind-set at det skal støtte op om de oplevelser som vores vareudvalg i forvejen er med til at skabe for vores kunder.

Det er oplagt at forbinde vores vareudvalgs meget maskuline lædermøbler med traditionelt mandlige alkoholsorter som whiskey, men der er også specifikke oplevelser vi forestiller os. Før har vi talt om det at give den stilrigtige, lækre og moderne Riyadh-gyngestol til sin far i gave, som nu kan fange, smage, og opdage de mange smagsnoter fra sin favorit alkohol, mens han nyder livet og ser solnedgangen fra det bedste sæde i hjemmet. Der kan man tale om en oplevelse, hvor nydelse og afslapning er i toppen.

Der er også de berømte årsfejringer, som vi gerne vil bidrage positivt til. Naturligvis med champagne til nytårsaften, men også som en del af specielle gaver mellem folk der sender hinanden kærlige blikke. Det har jo nemlig også sin charme, at uddele personlige gaver til Valentine’s Day og diverse jubilæer samtidig med at man hygger sig med et glas og drikker ansvarligt.

Noget vi har skrevet meget om, er de berømte indflyttergaver. Der er alkohol — en god flaske — et symbol på nye begyndelser og en voksende samling. Match vinreolen med en ny passion, og opdag en ny glæde og indlevelse som festarrangør i det private med et voksende barhjørne. Her kan vi altså nu være med til at hjælpe dig både med alkoholen, og indretningen af dit hjem så du ikke går på kompromis med god smag i indretningsstilen.

Vi vil være med til at sælge disse oplevelser. Glædesrus, voksende smil, og et hop eller kys til at markere nye begyndelser ved årsskiftet. Det er varierede oplevelser vi taler om her. Hos os finder man match der passer til studenten, det nye par, indflytterfesten, årsfejring, og altså også til gammelfar. Som webshop har vi drømme om, at sætte et godt aftryk på vores kunders liv, og skabe en positiv indflydelse, hvilket vi bestemt også kan med vores nye undersektion af delikatesseprodukter.


Vi håber, at dette gav dig et godt overblik over og indblik i vores stadigt voksende varesortiment af alkohol. Vi er interesserede i at udvikle vores delikatessesektion, og her er spiritus som nævnt en essentiel del af udviklingen. Har du nogle gode forslag til hvordan vi kan videreudvikle vores delikatessesektion, så må du meget gerne smide en kommentar med dine delikatesseønsker!

Skriv et svar

VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!