Alkohol

Alkohol

Alkohol køb

Skab dit eget hjem med Home Sweet Home — Et Stærkt og Bredt Sortiment af Luksusprodukter i Mange Kategorier.
Find og køb alt bedste inde for spiritus som Vodka, Gin, Whisky, Rom, Cognac, Rødvin, Hvidvin, Champagne og Cocktailudstyr.
Køb de bedste brands og årgange online i vores delikatesseSe også  vores nye Top Shelf.

Tilbud på alkohol


Yderligere om Alkohol

Det er ikke kun møbler, som er oplagte at anskaffe sig hvis man har brug for at hygge sig lidt om aftenen. Nogle gange er det en anden form for hyggespreder og afslapningsprodukt, som man leder efter. Her hos Home Sweet Home kan man også gå på opdagelse i vores robuste udvalg, af alkohol, spiritus, og alkoholtilbehør til vores voksne kunder. Her kan du skabe hyggen rundt om pejsen med et godt glas i hånden, mens spiritus feinschmeckeren og connaisseuren sagtens også kan føle sig udfordret af et varieret og nøje udvalgt varesortiment af delikatesseprodukter. Så ligegyldigt om du skal finde en hurtig men god løsning, eller decideret er på udkig efter et specialprodukt, så kan Home Sweet Home hjælpe dig. Selvom vi hos Home Sweet Home måske er kendt for at specialisere os indenfor indretning, indretningsstile, og pleje, så går vi op i mere end stilige produkter og ens kropslige tempel. Vores brede og varierede udvalg af produkter inkluderer nemlig også en anden form for luksus: spiritus. Alkohol er ligesom produkter i skandinavisk stildesign også noget mange hygger sig med, hvilket også er en følelse som vi ønsker at tilbyde til vores kunder i form af vores meget stærke sortiment af spiritus.

Social Lubricant: Den Sociale Rolle

Der er noget specielt ved alkohols rolle specielt i Danmark. Den danske spiritus-kultur er nemlig relativt unik. Men i udlandet har man et relativt godt ord for dens rolle i det sociale. På engelsk kalder man bl.a. alkohol for en 'social lubricant,' altså et produkt som er med til at gøre en mere komfortabel i sociale situationer. Det er nok ikke helt forkert at langt de fleste danske forhold har haft sin begyndelse med lidt alkohol i blodet. Det hjælper med at lette på nerverne når det drikkes ansvarligt og med måde.

Et Rigt Udvalg: Spiritus for både Feinschmeckeren og den Gennemsnitlige

Vores delikatessesektion skal være til både den almene dansker og til connaisseuren som begge kan lede efter noget meget specifikt. Det præsenterer en udfordring, men det er samtidig en sortimentsudfordring som vi har ambitioner om at kunne leve op til. Her i vores alkoholsektion kom vi allerede tidligt godt fra land, med et stort udvalg af alkohol med alt fra absinth til diverse agave alkoholiske drikke. Der er champagne til nytårsaften, men også den type alkohol som måske er noget man nyder ugentligt. Vi har delt spiritusprodukterne op i forskellige kategorier, så du nemt kan finde rundt. Og hvis du leder efter et dyrt produkt fra øverste hylde, så tag et kig i vores Top Shelf-kategori, hvor du kan finde en samling 'greatest hits.' Skulle du bruge yderligere inspiration eller information, så tryk endelig her for at få adgang til en hel artikel om vores voksende alkoholudvalg.

VIND
ET GAVEKORT PÅ
10.000