Alt Godt Til Køkkenet: Skab Rammerne For God Madlavning

Alt Godt Til Køkkenet

Elsker du at stå i køkkenet, eller er det noget du sender din partner ud for at gøre? Måske er du faktisk et take-away menneske. Lad Home Sweet Home hjælpe dig ad, så du kan gøre hele køkkenoplevelsen bedre, og så du måske bedre kan få overskuddet til at forsøge noget nyt!

Lige meget om du ved hvad en amuse-bouche er, eller om du kan kende forskel på en tarte tatin og en pommes de terre alene på navnene, så kan du faktisk gøre meget for at gøre køkkenoplevelsen bedre. Du behøver nemlig ikke være feinschmecker eller fast gæst hos Restaurant Noma, for at kunne opløfte og opgradere dit køkken til en status som både du, og din madlavning, fortjener.

Det gælder også dig, som måske bare vil finde en pænere måde at præsentere sin udkårne for en bestilt pizza. Det kan sagtens lade sig gøre. Home Sweet Home vil gerne opfordre dig til, at gøre mere ud af din køkkenkunst, og præsenteringen deraf, og for at hjælpe jer, har vi nu nogle gode idéer til hvilke produkter der kan hjælpe lige præcis dig!

Hvorfor Dit Køkken Bør Indeholde Luksus Serverings- og Skærebrætter

Butter
Butter Serveringsbrætter

Det kan godt være en god ide, at, fra tid til anden, lave nytænkninger når det gælder måden du klargører og serverer maden. Her er serverings- og skærebrætter i høj grad den optimale løsning til når man ikke kan finde ud af at gøre nok ud af sin madlavning. De kan være med til at sætte krydderi på hverdagen i dit hjems køkken. Man skal ikke lave store ændringer, blot tænke lidt på det udtryk man kommer med, når man serverer noget godt og lækkert. Serveringsbrætter behøver altså heller ikke, at være noget stort, klodset, og kikset. Nicholas Vahé‘s små nydelige serveringsbrætter med kaldenavnet Butter, er oplagt til morgenbordet.

Hvis du er typen, som mere er til pizzeria og pizzaæsker, men som godt ved at du bør gøre mere ud af det, så er der også masser af fine løsninger til dig. Det kan gøres nemt med sådan et serveringsbræt. Se blot på Nicholas Vahé‘s serveringsbræt, med det oplagte navn Pizza, der har den rigtige form og den lækre stil, som gør at selv take-away og pizzeriavarer kan få en hel anden udstråling. Din aftensmad er ikke nødvendigvis hjemmelavet, men det kan ligne det en lille smule.

Men mens serveringsbrætter måske for nogle er et luksuskøkkenprodukt, så er skærebrætter jo et decideret nødvendigt køkkenremedie. Hvis du lige er flyttet hjemmefra, eller hvis du skal give en indflyttergave, så er det altså fornuftigt at overveje skærebrættet som et klogt køb. Et robust skærebræt kan være med en meget længe, og det er mindst ligeså nødvendigt som én god kniv, som man jo, ifølge den gamle huskeregel, skal anskaffe sig. Du kan eventuelt overveje dette robuste House of Sander egetræs skærebræt. Lige meget hvad du vælger, så er disse brætter oplagte køb hvis du står og leder efter noget godt til køkkenet.

Tallerkener til Alle Formål

Aton
Tallerken, Aton

Ved mindre du har tænkt dig at købe dig selv fattig i plastikløsninger eller servietter, så er tallerkener decideret nødvendige køkkenprodukter. Det giver sig selv, at du ellers kommer til at svine i, og ud over, dit hjem. Men hvad skal man gå efter når man kigger efter tallerkener?

Hvis man er meget traditionel, så kan den hvide tallerken sagtens være en rigtig fin løsning. Men hvis du gerne vil være lidt mere kreativ, eller måske endda gøre mere ud af din madpræsentation, så behøver du heller ikke genopfinde den dybe tallerken for at præsentere dig selv og din kunnen på en smart måde.

Har du overvejet, at gå direkte modsat den traditionelle hvide tallerken? House Doctor‘s sorte Aton-tallerken er måske lige det køkkentilbehør der kan åbne en ny verden af muligheder for dig i dit hjem. En fin mellemløsning kan så eventuelt være deres smukke Nord-tallerken. Man kan også få det østasiatiske køkken hjem i sit kære hjem, ved eksempelvis at anskaffe sig en lækker og elegant sushitallerken, såsom denne fra House Doctor.

Skab Hyggen med Kander & Karafler

Cast
Tekande, Cast

Hvis du er typen der er på farten og skal bruge noget at holde kroppen kørende på, eller hvis du blot foretrækker lidt te, kaffe, eller limonade ved sofaen, så kan du finde masser af beholdere der passer til din smag i Home Sweet Home‘s varesortiment. Vores robuste udvalg af kander og karafler giver en god mulighed for at skabe den rette udstråling i hjemmet med gode produkter.

Hvad vil du have ud af din kande, termokande, eller karaffel? Er det noget æstetisk behagende? Måske noget nydeligt og elegant? Eller er det noget hyggeligt der bringer en i godt humør? Der er mange måder, at gøre det på, og lige meget hvilken du vælger, så burde vores vareudvalg have noget for dig.

Er du på udkig efter en stilren og tidsløs termoflaske, så vil vi gerne pege dig i retning af Nicolas Vahé‘s stainless steel Use 500ml termokande som aldrig går af mode. Nicolas Vahé‘s sorte Cast-tekande har ligeså et klassisk udseende som stadig ikke er gået af mode. Det er et utrolig flot og stilfuldt produkt som vil se godt ud i et moderne hjem på trods af dens gammeldags udseende.

En personlig favorit iblandt vores varesortiment er House Doctor‘s blågrønne Nord-kande. Den har et smukt, nærmest kunstnerisk, udseende med et rundt, hyggeligt, og behageligt design. Det er en kande, der virkelig kan klæde hjemmet, køkkenet, og stuebordet flot.

Alverdens Køkkentilbehør

Grater - Rough
Grater – Rough

Vi slutter artiklen af, med at tage et overordnet blik på hvad vores varesortiment af køkkentilbehør ellers kan tilbyde en tilbudsjæger eller en autodidakt indretningsarkitekt. Der er stadig en masse lækre og praktiske produkter i vores køkkentilbehørssektion. Her finder du både gode indflytningsgaver der er ideelle til housewarming fester, samt køkkentilbehør som du kan forkæle dig selv ved at anskaffe.

Jeg fristes til at sige, at man aldrig kan få for meget køkkengrej. Selv efter den slags tilbehør går i arv, så er man stadig ikke nået i mål. Det er nu egentlig en meget god ting, for det opfordrer til fornyelse og opgraderinger. Starter du fra bunden, så kan det være du leder efter et lækkert bestiksæt, som dette fra Nicolas Vahé. Så kan man jo heller ikke undvære grydelapper, så er du ved at flytte hjemmefra, så er det nærmest en nødvendighed. Så du bør måske overveje et produkt som Nicolas Vahé‘s brune Linen-grydelapper.

Men hvis du virkelig gerne vil føle dig som herren af dit eget køkken, måske endda som en vaskeægte kok, så er det måske nogle af de mere specielle produkter som du søger. Måske ved du slet ikke, at du står og mangler et vaskeægte luksus rivejern. Er du aspirerende grillmand? Så skal du da selvfølgelig anskaffe dig, dit helt eget BBQ værktøj, eksempelvis dette akacie-produkt fra Nicolas Vahé.


Vi håber, at du fandt noget du kunne bruge. Og, her på falderebet, så lad os pege dig i retning af House Doctor‘s hvide Opa-forklæde. For hvis man virkelig vil være mesteren af køkkenet, så skal man nok starte med at ligne en der har forstand på det de står med.

Skriv et svar

VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!