Viser 1–20 af 232 resultater

Glas, Decanter, & Karaffel

Til at komplementere vores egen Bar- og Cocktailudstyr-sektion, hvor du kan købe dig adgang til et hav af professionel barudstyr, har vi, hos Home Sweet Home, også en anden undersektion til at opfylde de andre behov man kan have når man skal servere alkohol i hjemmet. For alkohol skal selvfølgelig ikke serveres og præsenteres i almene glas og kander, de skal gerne have en stilistisk passende kvalitet, som ligger fint i samspil med den alkohol man serverer.

Det giver sig selv, at man selvfølgelig serverer champagne i champagneglas, men cocktails, likør, whiskey, og, ja, selv øl er der også særlige standarder for. Så i denne kategori lukker vi op for de mange standarder man skal leve op til når man har gæster og serverer alkohol. For når det skal være rigtig fint, og man åbner for barskabet, så skal man selvfølgelig ikke spare på noget.


Glas, Decanter, & Karaffel
VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!