Dekoration

Skab dit eget hjem med Home Sweet Home — Et Stærkt og Bredt Sortiment af Luksusprodukter i Mange Kategorier.

Et af de vigtigste elementer i indretningen af din bolig, er at personliggøre designet så du, eksempelvis med dekorationer, på din helt særlige måde sætter dit eget aftryk. Det kan være en lanterne ved din bogreol, en plakat der kan have en positiv indflydelse på dit, og dine samboeres, humør, eller måske leder du efter en gave til en du holder af. Home Sweet Home er stolte, af at have et bredt udvalg af produkter til udsmykning af dit hjem.


En Stil Du Kan Sætte Klokken Efter!

I vores selektion af ure kan vi løft sløret for flere forskellige stile. Her er der sikkert noget som falder i din smag. Vores udvalg inkluderer nemlig alt fra den mere klassiske vægdekoration til hvad der nok bedre klassificeres som en retro stil. Det har alt sammen sin charme.

Du finder eksempelvis Monograph's nyttige sorte ur i sand retro stil, som passer ind i hjemmet, om så du vil have det som det første det ser når du står op om morgenen, eller om du snarere leder efter noget til dit kontor. Mens vi har produkter fra House Doctor der både kan minde en om noget klassisk og noget rustikt. Deres sorte art ur er perfekt til den kunstneriske sjæl der skal bruge en stilsikker dekoration til væggen, mens House Doctor's sølvgrå Curva-ur transporterer en til en mere industriel verden. Er du en mere enkel og elegant type, så er deres nydelige bordur i guld også en dekoration i høj klasse.

Er Wall Art Den Perfekte Gave?

Hos Home Sweet Home har vi et stærkt og varieret udvalg af wall art, som kan være nøglen til netop din udsmykning af dit hjem. Den rigtige vægdekoration kan låse op for ikke kun hjemmet, men også en følelse. Du sætter selv dine egne grænser for hvordan dit hjem skal indrettes, og det er i høj grad også tilfældet med vægdekorationer.

I vores plakater og rammer-sektion, kan du finde flere forskellige typer wall art. Er du den selvransagende type, så kan det være denne illustration fra House Doctor kan give stof til eftertanke i dagligdagen. Som var det en psykologisk test med blækklatter, så er det frit at fortolke. Fortolkning er der også masser af plads til i House Doctor's kunstprint af streetfotograf Anders Hvenegaard's billeder. Billeder som dette, giver en gådefuld stemning, og, eftersom den er beklædt med en sort aluminiumsramme, så kan den muligvis være lige det du, eller en bekendt, mangler til at give væggen et sofistikeret touch via vægdekorationer. Men hvis du leder efter noget andet end billeder og illustrationer, så har vi også alternativer til dig. Hos Home Sweet Home finder du et bredt udvalg af wall art, som vi vurderer kan tilfredsstille sanserne, som eksempelvis House Doctor's grå wall art 'Face', hvilket ligeså kan være det du mangler til at få din indretning til at virke raffineret.

Tilføj Det Rette Stiludtryk Med Et Stilrent Spejl

Udfordr din indretningsstil ved at tænke på spejle som mere end blot, noget du kan spejle dig i. Også spejle kan skabe et nordisk stiludtryk i din indretning. Måske ønsker du blot at integrere lidt nordisk i dit hjem, og det er en opgave, som vi har flere spejle der kan opfylde. Home Sweet Home har spejle i en række særlige former og farver. Her finder du både aflange og korte firkanter, runde spejle, og en form så særlig som en rhombe i flere farver.

Leder du for eksempel efter et spejl til badeværelset eller køkkenet, som på sin egen måde kan tilføre lokalet et rustikt skandinavisk udtryk, så leder du muligvis efter et som House Doctor's Nature spejl med en ramme, som er lavet af genbrugstræ. Til eksempelvis dagligstuen, besidder vi også en stilfuld løsning i form af dette minimalistiske men smukke og harmoniske Københavnerspejl i røget eg. Men hvis du ønsker noget mindre enkelt, så leder du måske efter en dekoration mere i stil med House Doctor's Rhomb-spejl, med udskæringer og farver der på en kunstnerisk måde giver et andet udtryk end de førnævnte spejle, som fokuserede mere på det naturlige og rå i det skandinaviske design.

Smagfulde Bakker i Forskellige Stilarter

Bakker kan godt ses som dekorationers svar på et ægte indendørs samlingspunkt. Rundt om bakker kan man hygge om kaffen, frokosten, eller lignende, og valget af bakke fortæller også en del om hvilken type person man er. Ligesom flere af Home Sweet Home's andre typer dekorationer, så kan vores udvalg af bakker, fra brands som House Doctor og Meraki, fange den nordiske stil eller endda give din boligindretning et mere feminint, maskulint, eller rustikt udtryk.

Måske leder du efter noget til badeværelset, hvor, i såfald, Meraki's elegante beige bakke er et rigtig fornuftigt valg. Det passer til indretningen af badeværelset, men man kan også nemt forestille sig det midt på et spisebord, hvorpå man kan samles om noget til den søde tand. I vores udvalg, finder du også andre bakker i lignende enkle stil men i forskellige udtryk såsom i marmor eller med et messingfinish. Hvis du i stedet vil give dit hjem et charmerende råt udseende, så er House Doctor's Bakke, Parat, Brun et spændende dekorativt alternativ. Måske er det den form for conversation-starter, som du leder efter.

Spred Hygge Rundt om Lanterner

Lanterner kan ligeså være et samlingspunkt, og det er nemt forestille sig, at være samlet rundt om en lanterne i det danske efterår sammen med venner eller partnere. På Home Sweet Home finder du et bredt udvalg af lanterner, som findes i forskellige designs, sådan at du nemt kan finde en dekoration der er lige noget for dig.

Vores udvalg af House Doctor lanterner inkluderer både de enkle men superfine typer, såsom Fhia i antik messing, men også de mere særlige dekorationer såsom Eputy, som er fremstillet i jern og papir, og Tabia som begge har mørkere designs.

Find Lysestagen Som Skaber Den Rette Atmosfære

Atmosfære- og stemningsskabende lysestager kan være de manglende elementer i et hyggeligt hjem. Vores udvalg inkluderer lysestager i forskellige stiludtryk og materialer. De forskellige produkter kan både falde i ét med en allerede bestemt indretningsstil, samt være en blikfangende dekoration der kan vise, at du søger efter elementer til din indretning, som på en smagfuld og charmerende måde kan clashe med genstandene omkring dem.

House Doctor's Move og Tristy lysestager besidder et skulpturelt og klassiske udseende, og de har begge et stilfuldt messing udseende. Men i vores udvalg fra House Doctor finder man også det førnævnte blikfang, og udseendet på deres blågrønne Funnel fyrfadsstage er et yderst æstetisk tiltalende alternativ til de førnævnte klassikere.

VIND
ET GAVEKORT PÅ
10.000