Uutiset

POPULAR TARJOUKSET

Tietoja kodista Sweet Home 

Home Sweet Home besidder en ambition, om at bringe Skandinavisk design og New Nordic Style ind i dit hjem. Luk lyset ind i dit hjem, lås op for den unikke skandinaviske stil, og sæt det rette aftryk på netop din bolig ved hjælp af vores attraktive og stilsættende udvalg.

Ligemeget hvilket hjørne af den nordiske stil du befinder dig i, så har Oma koti kullan kallis de rette luksusløsninger til netop dig der ønsker at skabe et ægte hjem, som du ikke bare nyder at komme hjem til, men som du også elsker at tilbringe tid i.

Behagelige og Stilrigtige sohvat

Ligegyldigt om du er typen, som elsker at flade ud på en fløjlssofa efter en lang arbejdsdag, eller tværtimod den som med et minimalistisk touch indretter stuen fra gulv til loft, så har vi den rette sofa til dig. Match den rette puf til dit valg af sofa, og begynd din unikke indretning med Oma koti kullan kallis, som også kan tilføre dit hjem et udenlandsk twist uden tab af den nordiske stil.

Vi Anbefaler: Stiludvalget hos Oma koti kullan kallis giver dig stor mulighed til at give dig et unikt udtryk i din stue. Her finder du både den stilrene Cozy Living Club Velvet sofa – Steel, og denne mere feminine veloursofa fra Bahne Sisustus‘s møbelkollektion. Men skulle du være mere inspireret af en tidløs metropol-stil, så kan det være at The New Yorker – Daybed er mere i din boldgade.

Vores lamput Sætter Lyset i Fokus

Lige meget om du vil låse op for antikken med vores stærke udvalg af pöytälamput i alt fra træ til messing, sætte spot på aftenhyggen med vores slanke gulv– og loftlamper, eller blot give nyt liv til din stue med et mere nordisk valg af lampeskærm så har Oma koti kullan kallis noget til din smag.

Vi Anbefaler: Fang stemningen med denne Art Deco bordlampe fra Talon lääkäri, som kan få dig i det rette kreative humør, eller tilføj mere hygge og varme til dit kære hjem med denne smukke Talon lääkäri lampeskærm i stilsikkert mundblæst genbrugsglas.

Beklæd Væggene med Plakater og Wall Art

Nøglen til at skabe en unik stil i dit hjem, kan også være noget så simpelt som en illustration der kan sætte dig i det rette headspace. Find energien til at gribe dagen, ved den rette udsmykning. Oma koti kullan kallis‘s plakatkunst kan binde dit lokale frem, men også personliggøre dit badeværelse.

Vi Anbefaler: Den rette vægdekoration for dig kan være noget så gådefuldt men tankeigangsættende som denne Talon lääkäri illustration som både udfordrer og afslapper. Eller lås op for den vildere side af dig selv med denne smukke Talon lääkäri vægdekoration.

Saml Familien om Spisebordet i New Nordic Style

Oma koti kullan kallis kan hjælpe dig med at skabe den skandinaviske hygge med vores elegante spisebord, som kan matche dit særlige stuedesign. Kombiner disse must-have conversation-starter spiseborde med matchende stole, hvilke vi besidder et bredt udvalg af.

Vi Anbefaler: Lås op for dit designer-gen, med vores udvalg der i begge ender af den nordiske stil. Gør spisebordet til husets samlingspunkt med det hyggelige og elegante Cilindro-spisebord eller skab en anden atmosfære med det pladsrige, aflange, og stilsikre Talon lääkäri – Spisebord, Kant.

Vores Ruokapöydän tuolit Sætter Både Stil og Siddekomfort i Fokus

Her kan du i sandhed finde din egen stil, ligemeget om du går den minimalistiske og naturlige nordiske vej, eller om du er mere til tidløs velour. Her er både siddekomfort og klassisk skandinavisk stil nemlig i højsædet!

Vi Anbefaler: Find den gyldne middelvej i dit hjem eksempelvis via stilskabende loungestole som Cozy Livings Copenhagen Lounge Stol, eller gå efter det enkle men stilrigtige med Talon lääkäris spisebordsstole som findes i flere træfarver!