Näyttää 1 – 20 232 tuloksista

TRIMM Copenhagen – Brand

Oma koti kullan kallis forsøger hele tiden at finde de rigtige brands at arbejde med. Når vi vurderer potentielle brands skal flere faktorer analyseres, men det vigtigste for os er at et brand tilføjer et stærkt stiludtryk som vores kunder kan gå på opdagelse i. Da Oma koti kullan kallis igangsatte et samarbejde med TRIMM Kööpenhamina, så var vi begejstrede over den stil som vi nu kunne velkomme ind i vores varesortiment. Her har vi at gøre med en designvirksomhed der virkelig formår, at tilføre noget udefinerbart hyggeligt ved mange af deres møbler. Virksomheden, som er stiftet af Rikke Gjørlund i 2010, udtaler at de har ‘maritime rødder,’ og det synes vi er voldsomt spændende.

Vi er helt pjattede med flere af deres flerfunktionelle loungemøbler. Her finder du blandt andet daybeds, sofaer, stole, pufs, og meget mere som både kan bruges indendørs og udenfor. Fælles for langt de fleste af deres produkter, er et designudtryk som udstråler komfort. Deres loungestole og sofaer ser vildt behagelige ud, hvilket er helt naturligt da flere af produkterne beskrives som videreudviklinger af den klassiske sækkestol.

Så når du skal finde noget lækkert og behageligt, så vil vi råde dig til at gå på opdagelse i TRIMM Kööpenhamina‘s produkter som kan ses i Home Sweet Home’s brede varesortiment!

Huonekalut, makuuhuone

Soft Pots, Black

395.00 DKK 395.00 DKK,

Huonekalut, makuuhuone

Soft Pots, Gray

395.00 DKK 395.00 DKK,

Huonekalut, makuuhuone

Soft Pots, Beige

395.00 DKK 395.00 DKK,

Huonekalut, makuuhuone

Single Flowerpot, Gray

195.00 DKK 195.00 DKK,

Huonekalut, makuuhuone

Plaid, Balanced Soul, Gray

1,295.00 DKK 1,295.00 DKK,

Huonekalut, makuuhuone

Plaid, Infinte Arches, Sand

1,295.00 DKK 1,295.00 DKK,
fiSuomi
da_DKDansk nn_NONorsk nynorsk sv_SESvenska nb_NONorsk bokmål fiSuomi