Hæve sænkebord Greenline Lift Single – 70×50 cm

2,368.75 DKK

Greenline Single Lift er et lille og praktisk hæve sænkebord. Bordet er uden ledninger og derfor CO2 neutralt da hæve sænke funktionen er styret af en gascylinder. Dette giver en mobil ergonomisk arbejdsplads, der kan bruges i alle miljøer. Greenline bordet kan både bruges som mobil eller stationær arbejdsplads da der medfølger låsbare hjul. Hæve sænkefunktionen fungere enkelt og let med et tryk på knappen. Når bordet skal sænkes ligges der et let tryk på bordpladen. Hæve sænkefuntionen fungerer optimalt med en vægtbelastning på 5-15 kg. Hvis hæve sænkefunktionen ikke benyttes har bordet en max. belastning på 50 kg. Et godt valg til arbejdspladser eller klasselokaler hvor du skal flere små hæve sænkeborde. Bemærk: Forventes på lager medio december. Specifikationer: Bordplade: 50×70 cm decor laminat Bordplade farve: Antracit (Kan bestilles i andre farver, 4 ugers leveringstid Stelfarve: Alu Højdeindstilling: 73-112 cm Max belastning: 50 kg (10-15 kg statisk belastning) 1-knaps betjening (Gascylinder)

Greenline Single Lift er et lille og praktisk hæve sænkebord. Bordet er uden ledninger og derfor CO2 neutralt da hæve sænke funktionen er styret af en gascylinder. Dette giver en mobil ergonomisk arbejdsplads
Hæve sænkebord Greenline Lift Single – 70×50 cm

2,368.75 DKK


✓ Gratis fragt i hele Danmark v/køb over 699 kr.
✓ E-mærke certificeret
✓ Hurtig levering 1-5 hverdage
✓ Køberbeskyttelse på 10.000,-
✓ Bemærk Pakkeshops modtager ikke større og tunge varer
Girl in a jacketVarenummer (SKU): FT543684 Kategorier: , , , Tag:
VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!