Viser 1–20 af 121 resultater

FuhrHome – Brand

Home Sweet Home forsøger hele tiden at finde de rigtige brands at arbejde med. Når vi vurderer potentielle brands skal flere faktorer analyseres, men det vigtigste for os er at et brand tilføjer et stærkt stiludtryk som vores kunder kan gå på opdagelse i. Da Home Sweet Home igangsatte et samarbejde med FuhrHome, så var det noget vi glædede os meget over. FuhrHome opfylder vores ønske, om at udvide vores sortiment med produkter der passer i en ny og moderne skandinavisk stil.

Men hvad gør FuhrHome så godt, at det er det brand som vi skal designe vores boligindretning efter? Godt spørgsmål, og gode spørgsmål fortjener klare og tydelige svar. Vi er helt pjattede med FuhrHome‘s udvalg af vildt maskuline designs. Vi snakker bøffel læder til både stole og pufs, som blandt andet kan fremstilles i noget så lækkert som en cognac-farve. Vi snakker om spiseborde med skarpe og smarte betonoverflader.

Det slutter ikke der, da de også har lamper der er charmerende rå. Anders Fuhr’s FuhrHome kan ikke blot give nyt krydderi på din hverdag med et stildesign som er moderne og lækkert, det kan også give din bolig noget attraktiv personlighed med deres produkter som emmer af testosteron og eksklusivitet.

Stil, innovation, og maskulinitet matcher FuhrHome med deres mission om at opnå bæredygtighed, og det gør at netop dette brand er et som passer perfekt ind hos Home Sweet Home.