Gaveidéer til Hende

shutterstock 294243506

Tiden kan pludselig gå rigtig stærkt. Inden man ser sig om, så er man nået til en ny højtid eller mindedag, som traditionsmæssigt kræver en påmindelse om hvor højt man elsker nogen i form af en gave.

Men hvad nu hvis du er helt på bar bund? Hvis du har brug for inspiration til hvad du skal give kvinden i dit liv, så er vi hos Home Sweet Home klar med en række gaveidéer!

Husker du også dengang man opfyldte lange ønskelister i håb om at julemanden kom hjem med den rigtige gave? Jeg mindes at have gjort det i flere år, og at det dengang var noget som jeg hyggede mig meget med. Men som man bliver ældre, så bliver det også lidt noget andet. Ønskelister er pludselig ikke noget du udfylder i hånden og bruger meget tid på.

Så kan det være nemt, bare at ønske sig penge. Men penge er så upersonlig en gave. Home Sweet Home vil gerne hjælpe dig. Hvis du ikke ved hvad du skal ønske, eller hvad du skal give kvinden i dit liv, så er vi her klar med en række gaveidéer. Hvad mon kvinden i dit liv kunne ønske sig?

3 Meraki Gaveæsker: Flere Plejeprodukter

Gaveaeske Harvest moon 1

Man kan aldrig få for mange plejeprodukter. Så man går aldrig galt i byen, eller på internettet, hvis man shopper efter gaveæsker som disse fra Meraki. Hvis du mener at kroppen skal behandles som et tempel, så er Meraki helt klart et mærke efter din ånd, da de går højt op i daglig pleje og skandinavisk æstetik. Tangled Woods, Harvest Moon, og Northern Dawn er tre udsøgte gaveæsker som hver indeholder forskellige typer håndsæbe og håndlotion.

Ved at anskaffe sig disse, får man daglig pleje med forskellige duftnoter. Hvis du er til kaktusblomstens friske duft, så er Harvest Moon eksempelvis nok lige noget for dig. Her har vi at gøre med en type gave som passer til langt de fleste øjeblikke. Det er måske ikke verdens mest personlige gave, men det er en alsidig gave som veninder og familiemedlemmer vil være meget glade for.

Gaveidé: Sammensæt Én Stor Personlig Gave Med Produkter fra Meraki

Kurv Tradition

Gaveæsker med plejeprodukter kan selvfølgelig hurtigt virke upersonlige. Men du kan stadig give plejeprodukter og vise at du har tænkt meget over valget. Du kan jo eksempelvis sammensætte din egen gavekurv. Hvis vi skal blive i Meraki‘s varesortiment, så kunne man eksempelvis tilføje en af deres kurve til sin indkøbsliste. Den kan du bruge som en dekorativ genstand som samtidig kan opbevare flere andre udvalgte gaver.

Det kunne være at din veninde, datter, eller partner kunne blive rigtig glad for eksempelvis duftfriskere, et selftanning-plejeprodukt, eller et nydeligt spejl. Der er rig mulighed for at sammensætte en gennemtænkt og personlig gave ud fra de produkter man kan finde i Home Sweet Home‘s vareudvalg, så vi vil opfordre jer til at gå på opdagelse, eventuelt blandt Meraki‘s varer.

Inspiration til Housewarming- og/eller Indflyttergaveideer

Fabiola lanterne moerk natur 2

Hvis din veninde lige er flyttet sammen med sin partner, eller hvis din datter skal ud og bo for sig selv, så har vi hos Home Sweet Home masser af gode idéer til indflyttergaver. En god indflyttergave kan både være personlig og praktisk. Det skal være en gave som siger noget om gavemodtageren, eller om dit forhold til gavemodtageren, og som samtidig er noget som du er stensikker på vil blive brugt og påskønnet.

Men der er selvfølgelig også de mindre personlige indflyttergaver, til hvis den Housewarming man skal deltage i, bliver holdt af en man ser mere som en bekendt end en ven. Til en fest, går man aldrig galt i byen med en flaske vin, men hvad er indflyttergavens svar på en flaske vin? Det er selvfølgelig en flot plante der kan pynte nydeligt i den nye bolig. Men det er ikke alle mennesker som har grønne fingre, så til den bekendtes housewarming vil vi foreslå en smuk kunstig plante med en passende vase eller urtepotte som sammen udgør en passende gave.

Det kunne eksempelvis være denne Lene Bjerre-plante fra serien ‘Flora.’ Den besidder et smukt og betagende farveudseende hvor den mørke auberginefarve komplementerer den grønne kerne. Tag eventuelt et kig på Home Sweet Home‘s kategori over vaser og urtepotter, hvor der er noget til enhver smag. Her findes både rustikke og luksuriøse løsninger til dine urtepotteproblemer.

Hvis det er dit barn som endelig har forladt reden, så kan de lige pludselig stå uden en masse nødvendige ting. Du kan jo ikke bare give dem alt dit bestik og dine skåle. Men når man skal flytte hjemmefra for første gang, så handler det nogle gange om at få praktiske køkkenremedier som man måske ikke tænker over som det første på egen hånd.

En af Home Sweet Home‘s favorit indflytningsgaver fra vores varesortiment er Nicolas Vahé‘s små nydelige Butter-skærebrætter. Disse små akacietræ skærebrætter fåes i ét sæt af fire styks, så som gavemodtager får man rig mulighed for at bruge flere skærebrætter på én gang, som også velsagtens kan bruges som vaskeægte serveringsbræt.

Men hvad nu hvis din datter slet ikke ved hvor hun skal begynde med at fylde køkkenskabene op? Så kunne det være, at man som forælder burde købe en køkkenkollektion som kan være med hende langt henne i hendes nye liv.

Hos Home Sweet Home foreslår vi House Doctor‘s elfenbensfarvede Made-kollektion. Her finder du stilrene og nydelige elfenbensfarvede kander, bakker, skåle, og andet. På den måde kan du være med til at give din datter en køkkenkollektion hun vil bruge resten af livet, måske endda med sin nye, eller kommende, familie.

Gaveidé: Et Julealternativ

Santa boy w. sweather red throusers 80 cm

Du husker måske godt hvordan ræset gik efter at få fingrene i en Tinka-hue i 2019. Pludselig måtte forældre kæmpe for at alle kunne få sig den merchandise som var populariseret af en ny julekalender. Selvom vi ikke pludselig kan trylle en masse Tinka-huer frem som var vi drillenisser, er havde gemt dem på loftet, så har vi måske et sødt lille alternativ som en mindre julegaveidé til dit barn.

Måske er denne Santa Boy-tøjdukke med rød hue og røde bukser lige præcis den out-of-the-box julegaveidé du manglede til din niece. Det kan eksempelvis også være den perfekte adventsgave!

Fandt du den gaveidé som du stod og manglede? Vi håber på at nogle af vores forslag har givet dig den nødvendige inspiration som kan gøre gaveudveksling mere overkommeligt. Og skulle du stadig være i tvivl, så vil vi gerne opfordre jer til at gå på opdagelse i vores varierede varesortiment. Der er noget for enhver smag.

Skriv et svar

VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!