Forretningsbetingelser for Home Sweet Home Webshop gældende pr. 7. september 2020

1. Indledning

Home Sweet Home webshop ejes og drives af

Nordic Brand House ApS
Strandvejen 70, 2. Sal
2900 Hellerup
CVR: DK40815155

Disse forretningsbetingelser gælder i forbindelse med forbrugerkøb af varer på Home Sweet Home, www.homesweethome.dk 

2. Bestilling af varer på Home Sweet Home

Du kan bestille varer i Home Sweet Home webshop, www.homesweethome.dk

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på www.homesweethome.dk, er du altid velkommen til at kontakte os ved at henvende dig via vores kundeservice på tlf. +45 70 70 07 07 eller via vores mail get@homesweethome.dk som vi vil besvare senest indenfor 2 hverdage, men vi bestræber os på at besvare alle mails inden for 24 timer på hverdage.

Når du handler på www.homesweethome.dk, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk, Norsk, Finsk og svensk

Når du handler på www.homesweethome.dk, accepterer du, at vi kan kontakter dig med henblik på din anmeldelse af købte produkter.

Du skal være fyldt 18 år for at handle i www.homesweethome.dk webshop. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

3. Kvittering

Du vil efter gennemførelse af en bestilling automatisk modtage en kvittering via e-mail.

4. Betaling

Alle priser i www.homesweethome.dk webshop er dagspriser, angivet i danske kroner og inkl. moms samt alle danske afgifter, told mv.

I www.homesweethome.dk webshop kan betaling ske med betalingskort. Der kan betales med følgende kort:

• Dankort
• VISA/Dankort
• VISA/VISA Electron
• Mastercard
• Maestro*
• Mobilepay
• Viabill
• Anyday

**Ved betaling med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.homesweethome.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

5. Levering

Læs om levering og køb af større og tungere varer i afsnit 5.1

Levering sker kun inden for Danmarks grænser og ikke til Færøerne eller Grønland.

Din bestilling pakkes hurtigst muligt efter modtagelse og leveres ca. 1-5 hverdage efter, at www.homesweethome.dk har modtaget ordren. Kan ordren ikke leveres inden for 5 hverdage, kan du modtage en e-mail eller opkald. Din ordre sendes så vidt muligt samlet, men skulle du have bestilt en vare som leveres direkte fra vores leverandør, kan du modtage flere leverancer.

Når du handler på www.homesweethome.dk, har du følgende muligheder for fragt og levering:

Til pakkeshop (GLS): 49 kr. / Fri fragt ved køb over 699 kr.
Til privatadresse (GLS): 69 kr. / Fri fragt ved køb over 899 kr.

Levering med fragtmand:
Nogle større varer som f.eksempel sofa, skabe eller andet kan kun leveres med fragtmand.

Prisen for levering med fragtmand varierer fra vare til vare. Du kan se leveringsprisen på hver enkelt vare samt i kurven.

BEMÆRK: Ved levering med fragtmand leveres din ordre til kantsten/gadeplan.

www.homesweethome.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord, GLS eller fragtfirmaer eller for forhold, der er uden for www.homesweethome.dk indflydelse, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand m.m., medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

6. Fortrydelsesret og tilbagelevering

Hos www.homesweethome.dk giver vi dig som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret uanset hvad du handler hos www.homesweethome.dk
Du kan opnå længere fortrydelsesret af det pågældende Brand/mærke/firma og vil så også være gældende.

Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen bestemt grund ved at sende en meddelelse til os herom via almindeligt brev eller e-mail.

Bemærk: Der er ingen fortrydelsesret på specialfremstillede varer. F. eks håndlavet møbler

Læs om fortrydelsesret og tilbagelevering ved større og tungere varer i afsnit 6.1

Ønsker du at fortryde købet, skal dette meddeles www.homesweethome.dk skriftligt inden for 14 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen, og varerne skal tilbageleveres til den pågældende leverandøren, senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse er afgivet.

Du kan også nægte at modtage eller undlade at afhente pakken, så returneres den automatisk til os, hvorefter vi tilbagefører beløbet til dit betalingskort inden for 2 uger. Vær opmærksom på, at du ved denne form for fortrydelse accepterer at betale returfragten på 49 kr.

Meddelelsen om fortrydelse skal være en utvetydig erklæring om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal vedlægge/vedhæfte en kopi af din faktura.

Varerne kan enten returneres sammen med meddelelsen om udnyttelse af fortrydelsesretten eller særskilt senest 14 dage senere.

Skriv en mail til get@homesweethome.dk

Hvis du ønsker at returnere en vare leveret med fragtmand, skal du kontakte Kundeservice. Læs nærmere i punkt 6.1 herunder.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er ubrugte, i original emballage og forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem retur. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer, hvis du sender varerne til os.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varerne. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Udgifterne til returnering vil afhænge af den specifikke vare. Du opfordres derfor til at orientere dig om priser hos forskellige fragt udbydere.

Når vi modtager varen retur, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet, inklusiv eventuelle leveringsomkostninger, men med fradrag af eventuel værdiforringelse. Du modtager pengene hurtigst muligt, og senest 14 dage efter vi har modtaget varen. Ved værdiforringelse forstås den eventuelle forringelse af varens værdi som følge af manglende dele eller emballage, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det er altid en forudsætning for tilbagebetaling, at varen faktisk er modtaget retur, eller at du har dokumenteret, at varen faktisk er returneret.

Tilbagebetalingsbeløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du for eksempel betalt med betalingskort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

6.1 Fortrydelsesret og tilbagelevering ved større og tungere varer

Større og tungere varer er f.eks. havemøbler, møbler, grill og havekrukker.

Meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved inden for 14 dage at rette henvendelse til vores kundeservice på info@homesweethome.dk

Kundeservice bestiller afhentning af dine varer, såfremt du ikke selv ønsker at stå for returneringen. Skal kundeservice håndtere returneringen af dine varer, skal du dække returomkostningerne på 439 kr.


7. Reklamationsret

Læs om reklamationsret ved større og tungere varer i afsnit 7.1

Når du handler i www.homesweethome.dk webshop, har du 24 måneders reklamationsret i overensstemmelse med købelovens regler, hvis en købt vare lider af en mangel.

Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Det forudsætter selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke eksempelvis er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du henvende dig ved at sende en e-mail til kundeservice get@homesweethome.dk

Hvis du vil klage over en vare købt hos os, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via klageportalen for nævnenes hus – www.kpo.naevneneshus.dk

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klagen indgives via http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse: gget@homesweethome.dk

7.1 Reklamationsret ved større og tungere varer

Større og tungere varer er f.eks. havemøbler, møbler, grill og havekrukker.

Meddelelse om udnyttelse af reklamationsretten kan ske ved at rette henvendelse til vores kundeservice på info@homesweethome.dk

Alle reklamationer på større og tungere varer skal fotodokumenteres, som medsendes henvendelsen til vores kundeservice på get@homesweethome.dk sammen med kvittering eller faktura.

Vi kan ikke tage stilling til en reklamation uden billeder af fejlen.

8. Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  Vi videregiver bl.a. disse oplysninger til det fragtfirma/producent der skal levere din ordre. 

Personoplysningerne registreres hos Nordic Brand House ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i landet, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på homesweethome.dk er Direktør Christian Nielsen.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: get@homesweethome.dk 

9. Salg til Mindreårig

Salg af varer hos Home Sweet Home sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer køber at opfylde aldersbegrænsningen.


10. Indgåelse af aftale

Når du har lagt en ordre på webshoppen, vil du modtage en bestillingsbekræftelse.Denne mail er alene en kvittering for, at vi har modtaget din ordre. Der er først indgået en bindende aftale mellem dig og webshoppen, når du modtager en ordrebekræftelse. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er webshoppen berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, f.eks. som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer. Hvis det sker, vil du naturligvis blive kontaktet.

11. Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Nordic Brand House ApS
Strandvejen 70, 2. Sal
2900 Hellerup
E-mail: get@homesweethome.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
___________________________________________________________________________________________

Bestilt den: __________________________________ Modtaget den: _________________________________
Forbrugerens navn: ___________________________________________________________________________
Forbrugerens adresse: ________________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _____________________________________________ Dato: _________________

Revideret 28 august 2020

Revideret 7 September 2020.