House Doctor: Et Brand Man Kan Se Sig Selv I

House Doctor

Hvorfor er vi vilde med House Doctor? Her taler vi om et brand med et rigt vareudvalg og en brandidentitet som afspejler god stil. I denne artikel, vil vi præsentere jer for det attraktive livsstilsbrand, samt give inspiration til hvordan I kan indrette jeres boliger med deres lækre produkter.

Et af de brands som vi har allerflest produkter fra hos Home Sweet Home, er livstilsbrandet House Doctor fra Society of Lifestyle. Det er der en god grund til. House Doctor-brandets mange produkter falder nemlig fint i samspil med den brandidentitet som vi ser her hos Home Sweet Home. Deres produkter er praktiske, stilfulde, og atmosfæreskabende. Deres brand er som helhed også besat af de samme ting som får os til at stå op om morgenen. Her handler det om et møde mellem det klassiske og lækre skandinaviske design og den mere bohemiske æstetik. Det er alsidige produkter som kan forstærke ens eget stiludtryk eller give ens boligindretning noget der kan sætte krydderi på hverdagen. Her har vi at gøre med et brand vi i høj grad kan se os selv i.

Men måske mangler du stadig lidt inspiration til hvad præcis House Doctor kan gøre for dig. Hvis det er tilfældet, så skal du bare være helt rolig. Vi har masser af gode idéer. Så i denne artikel, vil vi, hos Home Sweet Home, forsøge at hjælpe dig, med at forbedre dit hjem, ved hjælp af inspiration og forslag. Hvor skal vi starte? Lad os starte det sted man måske tænker sidst på i boligindretning.

Personliggør Badeværelset med House Doctor!

Når man tænker på indretning af sin bolig, så tænker man primært på stuen, soveværelset, diverse sekundære værelser, og køkkenet. Men selvom det der foregår på badeværelset er meget privat, så præsenterer dette rum ligeså en mulighed for at personliggøre hjemmet. Dette kan dette alsidige brand også hjælpe med. Så du bør ikke blot se bort fra badeværelset, overvej hvordan du bedst kan opgradere eller personliggøre hjemmets mest private rum. For selv det mest private rum kan, og bør, være indbydende.

Men hvordan kan man så bedst personliggøre badeværelset med House Doctor? Det kan starte et så simpelt sted som med toiletpapirholderen. Der findes House Doctor toiletpapirholdere i flere forskellige designs og stiludtryk, og de kan passe både til den type person som ikke vil skille sig ud fra mængden — eksempelvis med deres klassiske og kridhvide Via — samt den type person som gerne vil flytte opmærksomheden hen på ens hjems høje klasse — eksempelvis med deres lækre og smukke Messing-toiletpapirholder. Men hvad nu hvis man gerne vil være lidt anderledes? Jo, bare rolig, der findes også en mellemløsning iblandt House Doctor toiletpapirholdere. House Doctor‘s Orbit-toiletpapirholder kan være begyndelsen til at skabe et alternativt badeværelse. Og hvis du skal bruge en vaskeægte House Doctor toilettaske, så skuffer de heller ikke. Deres Anada-toilettaske har et smukt design der kan føre en tilbage til Great Gatsby-æraens brølende 1920ere.

Doctor‘ens Køkken: Imponer og Skab Nydelse

Nogle vil måske protestere. “Hvordan kan du dog sige, at det sidste man tænker på, at indrette er badeværelset? Hvem tænker dog på at indrette køkkenet?” Lad mig stoppe dig der. Det er den helt forkerte tankegang. Det kan godt være, at det vigtigste ved et køkken er hygiejne og god mad, men køkkenet er en uvurderlig del af måden hvorpå man kan vise sit ambitionsniveau. Nogle ville måske endda argumentere for at det er hele pointen ved et køkken. Det skal gerne se godt ud når du laver og serverer en tarte tatin eller amuse-bouche til gæsterne, og det behøver heller ikke være kikset at servere en bestilt pizza. Men hvad kan House Doctor‘en gøre for dig i køkkenet? Nu skal du bare høre.

Et køkken huser mange remedier og elementer som man ikke har lyst til at være foruden. Det kan godt være det sidste du tænker på i dagligdagen er en kande, men når du så endelig får gæster på besøg så hverken vil eller kan du undvære den. Kander behøver heller ikke være kedelige. House Doctor‘s blågrønne Nord-kande er et godt eksempel på et stykke køkkentilbehør der både er praktisk og har stil. Ligeså nødvendig, er et produkt som et kagefad. Sådan en god hjemmelavet lagkage ser bare ikke ligeså god ud på en almen tallerken, vel? Så der kan House Doctor hjælpe dig, eksempelvis med deres Rustic-kagefad. Du vil hurtigt kunne opleve, at man ikke kan undvære de mest enkle og oversete køkkenremedier. Hvad skulle du dog gøre uden grydelapper, såsom House Doctor‘s Square-grydelapper? Og hvorfor skal det så være iblandt House Doctor‘s vareudvalg, at man leder efter sit næste sæt grydelapper eller sine næste nye skærebrætter? Svaret ligger i brandidentitet, som er betryggende, samt kvaliteten af varerne.

En Lækker Stue a la House Doctor

Når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, hvad er så det første du gør efter at have tage overtøjet og skoene af i gangen? Netop. Du flader selvfølgelig ud i sofaen. Det er et rum i hjemmet som symboliserer afslapning og hygge. Det er her du tilbringer langt de fleste timer i hjemmet når du har fri, og det er her hvor det måske er vigtigst, at komforten og roen er i fokus. Hvordan kan man maksimere de elementer? Det kan man da eksempelvis med House Doctor produkter.

Lad os lægge ud med det møbel, som du jo flader ud på og i. Her er der mange muligheder. Måske mangler du en loungestol, du kan slappe helt af i, eller en sofa som man både kan falde til ro i, og skabe fredagshygge omkring. Men lad os starte et helt andet sted, for hvis man vil være lidt alternativ, så kan en vaskeægte daybed være, det møbel som bedst udstråler den out-of-the-box tankegang som man måske gerne ønsker at vise i sin boligindretning. Selve ordet ‘daybed’ kan måske virke for fremmet, hvis man er på udkig efter noget nyt i stuen. Men ordet ‘daybed’ behøver altså ikke være mere udfordrende end ‘chaiselong’. Hvis vi skal forenkle ‘daybed’ en smule, så tænk på det mere som boligens svar på en terapeut-agtig liggesofa. Men i stedet for, at du lader en hjernevrider høre om det mest personlige, så giver en daybed dig mulighed for at slappe af på en anden måde i hjemmet. Hvad er House Doctor‘s daybed-løsning så? Det kunne eksempelvis være Diva‘en. Diva-daybeden fåes både i en mørkegrå og en elfenbensfarvet udgave. Den er helt enkel på en lækker og nydelig måde, og den kan i sandhed komplementere sofa- og stueområdet.

Men hvis du er mere til det klassiske, så kan House Doctor sagtens også løse dine stueproblemer. Faktisk kan en god stue relativt nemt piftes op, med noget så simpelt som en puf. Det er et møbel som kan være prikken over i’et i et hjem, men det betyder ikke, at det bør forbigåes eller blive overset. En sort Base-puf fra House Doctor vil nemlig kunne passe ind i langt de fleste typiske danske hjem uden at stikke negativt ud. Men det behøver slet ikke være så ‘firkantet’ og klassisk, en god puf kan komme i mange forskellige udtryk og designs. Det kan du klart og tydeligt se, ved at tage et kig på House Doctor‘s Weave-puf i natur-design.

Har House Doctor Alt Til Bordet?

Rundt om bordet er ikke kun en leg eller et spil, det er også nøglen til hvordan man bedst tager seriøse samtaler i hjemmet. Som var du Lancelot eller en af de andre riddere om det runde bord, så er det altså en ære at sidde om bordet med en. Her har du jobsamtaler, hyggesnak, og du deler måske endda et måltid mad med en du holder af. Noget som vi, hos Home Sweet Home, gerne vil have dig til at tænke over, er hvordan du bedst kan forbedre og opgradere indretningen omkring og på bordet, eftersom du derved har nogle af livets allervigtigste samtaler. Og hvorfor ikke gøre det med stil, når nu du skal have en god og vigtig samtale?

Men hvor begynder man? Man begynder selvfølgelig med, at finde det rigtige bord. Måske er det slet ikke fordi du behøver, at finde et nyt hovedbord, måske er et mindre sidebord det som skal lukke op for din indretnings potentiale. House Doctor sidebord er der mange af, men hvis du leder efter noget unikt som også kan fungere som blikfang, så vil vi gerne foreslå det metal-oxiderede Heena-sidebord. Det er futuristisk, utraditionelt, og den besidder den rå charme som de bedste industrielle borde har. Men oftest når man kigger efter nye idéer til indretning om bordet, så er det fordi man vil have større ændringer end blot et mindre sidebord. House Doctor og Home Sweet Home kan også hjælpe dig, hvis du er på jagt efter et stort, robust, og lækkert spisebord, såsom deres aflange Kant-spisebord. Her kan du samles med flere familiemedlemmer, og skabe den gode stemning.

Her tænker du måske, at, hov, man behøver vel ikke udskifte et helt bord, for at ændre atmosfæren og personligheden i indretningen? I så fald, ville du have ret. Du kan egentlig ændre din boligs udtryk med små detaljer i form af blikfang og lyskilder, så, fat mod, du behøver ikke lege indretningsarkitekt, for at forbedre dit bordområde. House Doctor bordlamper, er et af de mest enkle elementer, der kan forbedre og ændre dit bords udtryk. Hvis vi snakker om bordlamper, så kan der højst sandsynligt være tale om et sidebord eller et skrivebord. Hvis vi går ud fra det, så vil vi gerne foreslå to bordlamper, der giver hver sit stiludtryk. Ser du eventuelt dig selv som en rigtig akademiker? Har du brugt tid på biblioteker, op til din eksamen? Så kan det jo være, at du savner den atmosfære som de kan besidde og udstråle. Til at løse det problem, så kan man eventuelt anskaffe og forsyne sig med, en bordlampe der evner at leve op til samme stiludtryk. Her er House Doctor‘s sorte Art Deco-bordlampe oplagt og ideel. Den har et raffineret og klassisk udtryk, som vi oplever som nærmest uimodståelig. Et andet forslag, vi har er ligeså klassisk, men besidder et design som er betydeligt anderledes. Den klassiske stil kommer her til udtryk via et møde mellem messing og marmor. Det drejer sig her, om House Doctor‘s grønne marmor Pin-bordlampe. Hver sit udtryk, men de besidder samme uimodståelige klasse og stil.

Har Du Brug for Hjælp I Soveværelset?

Ja, det er et meget direkte spørgsmål. Men du behøver ikke være flov. Man har ikke altid brug for en parterapeut til, at sætte nyt krydderi på hverdagen i soveværelset. Du har måske faktisk brug for House Doctor. Prøv noget nyt og eksperimenter med din indretning. Dette er et brand der evner, at hjælpe dig selv i det lokale hvor ro skal være i højsædet. Her bør du tænke over hvordan du bedst skaber en atmosfære som hjælper dig med at slappe af og falde til ro.

Men hvor kan man begynde, at lave små rettelser i soveværelset der kan give hjemmet en ny energi? Man kan starte helt i det små. Måske har du et bord stående ved siden af din seng, hvorpå du har den bog du er igang med at læse, og måske en lampe. Du kan give morgen- /sengebordet lidt mere stil med House Doctor‘s guld Hannah-ur. Lidt elegance, klasse, og stil kan få soveværelset til at fremstå mere modent, og netop derfor kan dette ur være perfekt til et mindre sengebord. Men hvad nu hvis du ikke har lyst til at sprede modenhed og klasse, men mere går efter at sprede hygge i soveværelset? Bare rolig, det kan gøres på en meget simpel måde. Med sengetæpper og puder kan man få sengen til at emme af afslapning, ro, og orden, så det handler om at matche ens soveværelse med de mange betræk og sengetæpper som kan findes i vores vareudvalg. Det kunne eksempelvis være du følte, at matchet mellem House Doctor‘s Bordeaux-farvede Lia-sengetæppe og deres multi-farvede Lehla-pudebetræk på en smuk vis kan indramme dit soveværelse og opfylde dets potentiale. Kun din fantasi sætter en stopper for de mange muligheder et brand som House Doctor tilbyder.

Skriv et svar

VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!