House Doctor – Brand: 

Et af de brands som vi har allerflest produkter fra hos Home Sweet Home, er livstilsbrandet House Doctor fra Society of Lifestyle. Det er der en god grund til. House Doctor-brandets mange produkter falder nemlig fint i samspil med den brandidentitet som vi ser her hos Home Sweet Home.

House Doctor er en familiedrevet virksomhed. Firmaet blev grundlagt ved begyndelsen af det tredje årtusinde, og siden da er de vokset stort og hurtigt. Tre søskende fra Juhl-familien — Rikke, Klaus, og Gitte —  havde i tidernes morgen store ambitioner, og deres hårde arbejde bar med tiden frugt. I dag, er de så veldrevne, at de årligt udsender attraktive kollektioner.

Familieprojektet har ført til produkter der måske fortjener, at blive allemandseje. Deres produkter er praktiske, stilfulde, og atmosfæreskabende. Deres brand er som helhed også besat af de samme ting som får os til at stå op om morgenen. Her handler det om et møde mellem det klassiske og lækre Skandinaviske design og den mere bohemiske æstetik. Det er alsidige produkter som kan forstærke ens eget stiludtryk eller give ens boligindretning noget der kan sætte krydderi på hverdagen. Her har vi at gøre med et brand vi i høj grad kan se os selv i.

VIND
ET GAVEKORT PÅ
10.000