Hvorfor Home Sweet Home? En Ambitiøs, Voksende, & Ydmyg Webshop

home sweet home

Det kan være super skræmmende at finde en webshop man kan stole på. Hvad siger mine venner og familie? Hvad har jeg hørt om før? Der er mange ting der skal gå op i en højere enhed. Det forstår vi godt, og det er ikke nemt for alle at prøve en ny webshop af. Vi vil gerne fortælle lidt om hvorfor Home Sweet Home fortjener din tid og tillid.

Home Sweet Home er en stadigt voksende møbel- og designfokuseret webshop der håber på, at kunne skabe en god, positiv forbindelse, og samtidig få en attraktiv designstil i kunders hænder, således at de kan indrette deres bolig. De bedste butikker og brands er netop dem man skaber en personlig forbindelse med. Til de butikker og brands vender man ofte tilbage, fordi man stoler på produkterne og menneskene bag dem.

Home Sweet Home er stadig en relativ ny webshop, men vi håber på at tilbagebetale kunders tillid med en stor dedikation. Home Sweet Home er stolte af vores gode og menneskelige kundeservice, og en webshop der dagligt arbejdes med, med det formål at give dig den bedst mulige oplevelse. Her kan du finde et bredt udvalg af forskellige typer produkter, som kan tilføje en særlig atmosfære eller energi, som kan komplementere netop din boligindretning.

En Webshop Man Kan Stole På

Når man shopper efter møbler, så er det klart at man gerne vil ud i en butik og prøve dem ad eller se dem med egne øjne. Det er noget mange danskere hygger sig med. Men sandheden er også, at større shopping i høj grad bevæger sig væk fra gaderne og ud på det vilde internet. Det er ikke noget, som alle er helt trygge ved, og det forstår vi. Men det behøver slet ikke være farligt.

For Home Sweet Home er det vigtigt, at give vores kunder en vished om at vi arbejder for at give dem tryghed, sådan at vi kan skabe den positive og personlige forbindelse. Derfor går vi meget op i vores menneskelige og reflekterende kundeservice, samtidig med at vi undersøger hvordan vi kan skabe tryghed på vores hjemmeside med de rette certificeringsorganer. Man skal ved en god webshop kunne vide, at de sikrer ens sikkerhed som kunde, og det er ikke et ansvar som vi tager let på. Home Sweet Home er en webshop som du kan regne med, og samtidig en webshop med hjertet på rette sted.

Hos Home Sweet Home arbejder vi for at give dig følelsen af, at du har lavet et rigtig godt køb. Med produkter fra vores varesortiment mener vi, at du kan anskaffe dig remedierne til at sætte krydderi på din hverdag, samt et nyt spektakulært twist til din boligindretning. Ændringer i boligindretning kan være alt fra noget stort, som et stilfuldt reolsystem eller en daybed der emmer af noget luksuriøst, til noget så simpelt men effektivt som en urtepotte der kan være med til at få den nordiske natur indendørs eller en behagelig puf der kan være prikken over i’et i din stue. Vi gør hvad vi kan, for at give dig mulighed for at friske din boligindretning op, sådan at du, efter en hård dag, vender hjem til et dejligt hjem der kan glæde dig og resten af familien.

David Med Produkter Som Goliath

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi stadig er en ung webshop der kigger op på store konkurrenter med flere år i branchen. Ja, vi er måske ‘David’ til deres ‘Goliath.’ Men bare fordi vi er den nye dreng i klassen og lidt af en underdog, så er det ikke en rolle vi falder tilbage på. Vi har blikket fremad, har ambitionen på rette sted, og så gør vi alt hvad vi kan for at udvikle os, og det går stærkt. Vi mærker gentagende gange, at vi er på vej mod stor positiv udvikling takket være ihærdighed, godt samarbejde, god forståelse for vores kunders behov, og et varesortiment som kun bliver større og bedre.

Her kan du finde produkter fra attraktive mærker som House Doctor, Cozy Living, WallPipe, og listen bliver kun større med tiden. Vi arbejder hele tiden på, at finde samarbejder med brands som vi kan se vores filosofi i, og med produkter som er vores kunder værdige. Det kan godt være, at vi er den nye dreng i klassen, men vi arbejder hårdt for at have et varesortiment som indikerer det modsatte. Home Sweet Home er altså en stadig voksende webshop, men som ikke behøver bruge det som en undskyldning. Vi er webshoppen for dig der både vil have god komfort, gode produkter, og god stil.

Den Tryllebindende Nordiske Stil

Vi kan noget godt i norden. Herop kigger man af og til mod, med det formål at replikere en stil, levemåde, eller lignende. Oppe til nord har vi nogle af verdens lykkeligste folk. Begrebet ‘hygge’ ses som et nærmest udefinerbart unikum udenfor vores grænser. Disse dele af vores daglige liv er blevet søgt efter af udlandet. På samme måde er læsere og folk i underholdningsbranchen også tryllebundet af nordic noir.

Vi kan en ting eller to heroppe, men det er et andet nordisk element som Home Sweet Home egentlig brænder for at gøre til allemandseje. I Skandinavien kan vi nemlig også være stolte af en indretningsstil som er begyndt at blive set som yderst attraktiv verden over. Skandinavisk eller nordisk designstil — eller New Nordic Style — er blevet buzzwords og begreber der kigges på med stor interesse. Hos Home Sweet Home er det en stil vi prøver at låse op for via vores vareudvalg.

Vi er vilde med den nordiske stil som er kendt for dets fokus på den skandinaviske natur og belysning, samt en lækker minimalistisk indretningsstil. Med produkter i vores vareudvalg kan du lukke naturen ind i dit hjem, mens du også kan fange den moderne, men tidsløse, minimalistiske stil.

Men selvom Home Sweet Home‘s indretningsfilosofi er meget fokuseret på den nordiske designstil, så er det ikke ensbetydende med, at vores vareudvalg er låst i det hjørne af indretningsverden. De brands og produkter som vi stolt fremviser kan nemlig komplementere andre særlige designstile og låse op for, eksempelvis, en mere feminin energi, en rå charme, eller en naturlig atmosfære. Hos os finder du flere elegante, industrielle, eller tidsløse produkter, som vil give dit hjem en fed stil. Vi er altså sikre på, at du kan finde noget der kan passe ind, og se smukt ud, i dit hjem.

Stilrene & Tidsløse Produkter Til Enhver

Home Sweet Home‘s varesortiment udvikler sig med stor hastighed. Der er tit og ofte spændende samtaler igang omkring hvordan vi kan udvikle webshoppens vareudvalg og udvalg af attraktive brands. Her bliver der tænkt grundigt over hvilke brands og produkter vi arbejder med, sådan at det kan tjene alle parter godt og føre til spændende muligheder for vores kunder i deres boligindretning.

På vores interne bogreol er der, fra top til tå, fyldt op med bøger og magasiner om nordisk stil, designudvikling, og interiørdesign. Vi tænker grundigt over hvordan produkter fra vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig med at tilføre et dyrebart stiludtryk til din boliginteriør. Det kan for eksempel være via vores spændende dekorationssektion hvor man finder flere forskellige udsmykningsgenstande som både kan blive samlingspunkter i stuen og samtalestartende genstande. Men det kan også være ved hjælp af high-end produkter såsom fine, lækre, og tidsløse daybeds der både kan være behagelige at slappe af i, samt give dig følelsen af at være transporteret tilbage til midten af det tyvende århundrede.

Men du behøver ikke være hverken Don Draper eller Christian Stadil-typen for at anskaffe dig produkter som vores, vores vareudvalgs mange stilrigtige produkter vil kunne give krydderi på hverdagen i hvert et hjem, om det så er i den ene ende af skalaen eller den anden. Lækre og luksuriøse produkter i nordisk design behøver ikke være luftkasteller, for hos os kan drømmen om en lækrere og mere moderigtig indretning blive til virkelighed.

Hvorfor Home Sweet Home?

Der findes mange forskellige møbelfokuserede webshops ude på nettet som hungrer efter at få nye kunder i deres klør, men hvad gør Home Sweet Home anderledes fra det felt af sultne internetbaserede boliginteriørsider? Det er et godt spørgsmål, og det er klart du spørger. Det kan være svært, at finde rundt på nettet til dem som virkelig mener hvad de siger. Hvorfor skulle vi være anderledes?

Til at starte med, må vi understrege menneskeligheden. Mange har måske en masse indbildte idéer om hvem, og hvor mange, der sidder på den anden side af telefonen. Hos Home Sweet Home er vi få. Når vi taler om at være en ‘David’ til branchens ‘Goliath’ så er det ikke bare spil for galleriet. Vi sidder ikke ved et stort callcenter lige nu, vi er ikke omringet af rumlen og tumlen, men snarere dedikerede individer med hjertet på det rette sted.

Vi er få, men selvom vi kun er i startfasen, så udvikler vi os hurtigt. Vi håber, at I kan mærke den menneskelighed når I kommer i kontakt med os, for vi bestræber os på at leve op til den høflige og reflekterende kundeservice som en god webshop skal have. Vi tager gerne den sludder for en sladder, hvis det kan gøre jer mere trygge, for vi vil det her, og vi vil det sammen med netop jer.

Vi håber på at oplevelsen med at anskaffe jer produkter fra jeres ønskeliste fra vores web-shop er ligeså behagelig som de produkter vi sender ud af døren til dig og dine. Lad os skabe nogle gode oplevelser sammen!

VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!