Køkkentilbehør

Skab dit eget hjem med Home Sweet Home — Et Stærkt og Bredt Sortiment af Luksusprodukter i Mange Kategorier.

Med speciale i den nye Nordiske design stil, har Home Sweet Home også løsninger til hvordan du kan opløfte dit køkken med særlig skandinavisk stil. Her finder du alt fra stilrent bestik til skærebrætter, som passer perfekt i det moderne Nordiske køkken. Bliv præsenteret for det skandinaviske køkken, ved at gå på opdagelse i vores brede udvalg af køkkentilbehør.


Sluk Tørsten og Skab Hyggen med Luksuskander og -karafler!

I vores køkkentilbehør-sektion, finder man et bredt sortiment af forskellige typer af kander og karafler, som også kan være med til at skabe hyggen ved aftenkaffen eller sommerlimonaden. Hos Home Sweet Home, har vi samlet et robust udvalg af kander fra både Nicolas Vahé og House Doctor's kollektioner, som altså tæller kander der sikkert vil klæde dit køkkenrum.

Her er der både noget til dem der er på farten, samt de som finder stor nydelse i den klassiske danske hygge. Fælles for både Nicolas Vahé's stilrene Cast Iron tekande og House Doctor produkter som deres Matt termokande, er at det er praktiske produkter som emmer af stil. I dit køkken, vil du også kunne nyde godt af House Doctor's elfenbensfarvede porcelænskande, Made, som formår at føles både rustik og elegant, hvilket må betegnes som en gylden middelvej.

Køkkengrej: Masser af Godt til Køkkenet!

Blandt Home Sweet Home's udvalg af køkkengrej, kan man finde alt fra grønne grydelapper og stribede forklæder til hammerfede vinkølere, som for eksempel denne tidsløse House Doctor Champ Tub, som er perfekt at hive frem til en privatfest. Heri kan du give dine dåser og flasker et isbad som er selv den dyreste flaske champagne værdig.

Blandt vores køkkentilbehør, finder du naturligvis også både krus, og bestiksæt fra både Nicolas Vahé og House Doctor. Vores udvalg inkluderer samtidig også specialbestik, såsom dette skønne messing salatsæt, som kan tilføje noget stilfuldt over ens grønne måltid.

Skærebrættet: Implementer en Rustik Stil til din Servering

Det kan nogle gange være en god idé, at tænke nye veje med serveringen af et godt måltid mad. Vi foreslår, at du sætter krydderi på hverdagen i dit køkken, ved at servere mad med produkter fra vores udvalg af skærebrætter. Man behøver ikke at genopfinde den dybe tallerken, for at gøre hele oplevelsen med aftensmad anderledes. At servere med et skærebræt, kan give middagsmaden et charmerende naturligt og rustikt touch, som du ikke skal snyde dig selv for at opleve.

Med produkter fra Nicolas Vahé og House Doctor, finder du i vores udvalg flere lækre skærebrætter i både valnødde- og akacietræ. Man får en god fornemmelse af, de mange måder man kan bruge skærebrætter som serveringsbrætter ved at kigge på produkterne Butter og Pizza. Det er næppe nogen overraskelse, at Pizza-skærebrættet har en rund form som er perfekt til den populære italienske spise. På denne måde kan du få lidt italiensk ind i dit køkken, også selv hvis det besidder et overvejende skandinavisk stiludtryk. Butter er et anderledes produkt. Her finder du et sæt af mindre skærebrætter, som er ideelle til morgenbordet.

Tallerkener: Find det Rette Stiludtryk til Hvert Måltid

Indbydende måltider fortjener tallerkener som kan matche deres kvalitet. Din livret kan få et helt andet udtryk, hvis du udskifter dit køkkens tallerkener med noget nyt, som har andre træk. Egentlig er det ligegyldigt, om du sidder ved morgenbordet, eller skal servere et festmåltid til familie og venner. Det er altid en god idé, at tænke over hvordan måltidet skal præsenteres, og her er tallerkener et af de vigtigste elementer.

Til fornyelse af dit køkkentilbehør, har Home Sweet Home en række forskellige typer tallerkener som også er tilegnet specielle funktioner. For eksempel, finder du en Rustic-sushitallerken, samt Picnic-middagstallerkener fremstillet i materialer som bambusfiber. I vores udvalg, har vi præsenteret dig for muligheder til hvordan du kan videreudvikle din måltidspræsentation.

Skåle og Fade Som Besidder Både Dekorativ og Praktisk Kvalitet

Du kan bruge serveringsskåle til utallige funktioner. Selvfølgelig kan de bruges til at holde på morgenmaden, men serveringsskåle kan ligeså godt indeholde godter når man som familie sætter sig foran fjernsynet og nyder ugens fredagsslik. Måske mangler du i stedet en stilren skål til frisk frugt, eller blot et sted hvor du kan opbevare dine bilnøgler efter en lang dag. Ligegyldigt hvad du skal bruge skåle til, så har Home Sweet Home's udvalg produkter som kan give god inspiration til indretningen af dit hjem.

Et godt bud kunne være Hands, som er en enestående skål, hvis udseende du muligvis er enig i udstråler omsorg og beskyttelse, og som samtidig kan holde på alverdens småting. House Doctor's elfenbensfarvede Made er et stilrent, minimalistisk alternativ, som det er nemt at falde for. Endelig, så vil vi også anbefale Gravity, som både har en praktisk funktion og tydelig dekorativ kvalitet. Matchet af den elegante glasskål med det rå jern som holder på den, bærer præg af kunstnerisk smag.

Skraldespanden Med et Tidløst Design

Det er forståeligt nok, at man går mere op i at skabe end at smide ud, når man står i et køkken. Men noget så overset som en skraldespand kan også være med til at skabe det rette stiludtryk i dit køkken. Bare fordi skraldespanden er til skidt og møg, så kan den altså godt fungere som udsmykning i dit køkken.

Home Sweet Home's udvalg giver dig flere muligheder. For eksempel kan du tilføje et maskulint touch til din indretning af dit Nordiske køkken med denne flotte og tidløse pedalaffaldsspand med metallisk udseende. Alternativt, kan det være at du leder efter noget som er mindre iøjnefaldende, men stadig yderst nydeligt såsom denne affaldsspand med et mat hvidt finish.

VIND
ET GAVEKORT PÅ
10.000