Lamper

Skab dit eget hjem med Home Sweet Home — Et Stærkt og Bredt Sortiment af Luksusprodukter i Mange Kategorier.

Man kan låse op for mange stiludtryk med den rette lampe, og lamper, dem er der jo flere typer af. Måske har du allerede den rigtige lampe, men ønsker at sætte et nyt stilistisk aftryk i din boligindretning via en trendy lampeskærm. Det er kun fantasien der sætter grænser for dig, og Home Sweet Home‘s vareudvalg over diverse lamper og lampeskærme er stort og robust. Så forkæl dig selv, og dit hjem, ved at gå på opdagelse efter en ny lampe, eller lignende, i vores stærke varesortiment. Sæt lyset i fokus, og find noget der falder i din smag!


Øg Din Kreativitet Med En Ny Bordlampe!

Tilføj noget nyt til dit hjem med en ny bordlampe fra Home Sweet Home. Her har vi varer der både kan forstærke dit hjems stiludtryk, samt give det et nyt kreativt touch. Det kan for eksempel være, at en bordlampe er lige hvad du står og mangler. Der er ikke nogen grund til at ødelægge øjnene, ved at læse noget i dårlig belysning. Vi foreslår, at du nyder din favoritbog, arbejder bedre hjemmefra, og forstærker dit skrivebordsområde med en ny trendy og stilren bordlampe. Home Sweet Home's vareudvalg af bordlamper inkluderer flere attraktive produkter fra mærker som House Doctor, Cozy Living, WallPipe, og Monograph.

Mangler du noget til skrivebordet, så tror vi at de følgende to bordlamper fra henholdsvis Monograph og House Doctor er hvad i leder efter. Monograph's Gunmetal-bordlampe har et stilfuldt metallisk og industrielt udseende som vil kunne give dit skrivebordsområde et cool touch, mens House Doctor's sorte Art Deco-bordlampe har et klassisk retro-design, som ville passe ind på ethvert universitet, og som samtidig kan tilføre noget eksklusivt til dit arbejdsområde ved skrivebordet. Det kan være du vil mindes tilbage til dine studietider, eller måske vil du altså bare tilføre din bolig noget stilfuldt og klassisk, og, i så fald, er Art Deco-bordlampen en rigtig fin løsning. Men der er mange andre stiludtryk som man kan tilføre sin bolig via vores udvalg af bordlamper. Cozy Living's Cantaloupe-farvede Lulu-bordlampe kan give dit værelse en feminin og blød energi, mens mærket WallPipe har en meget anderledes løsning på dine belysningsproblemer. WallPipe's bordlamper er skabt via genbrugsjern, og deres sorte DeskPipe-bordlampe vil give dit hjem et mere råt men ikke desto mindre unikt og stilfuldt udseende. Her har Home Sweet Home løsninger til enhver smag!

Smarte & Stilrene Gulvlamper!

I Home Sweet Home's begrænsede vareudvalg af gulvlamper, finder man Noida-gulvlampen fra House Doctor. Denne gulvlampe besidder et slankt, moderne, og stilrent udseende. Det sorte metaludseende kan give din boligindretning lidt mere kant, og det kan styrke et hjems eventuelt minimalistiske stil. Med behagelig belysning og et stilfuldt design, kan du gøre din bolig mere komfortabel og mere tjekket på én gang.

Loftslamper i Flere Designstile!

Home Sweet Home besidder et robust varesortiment af loftslamper af mærket House Doctor. Her finder du en række løsninger på dine belysningsproblemer. Du kan skabe den rette stemning, med en af loftslamperne i vores udvalg. Her finder du loftslamper i forskellige farver, materialer, og designstile. Eksempelvis kan du anskaffe dig House Doctor's sorte Jammu-lampe, som har et slankt, stilrent, og skarpt design, som kan passe ind i de fleste moderne nordiske hjem. Alternativt, så kan man vælge loftslamper med lidt mere udfordrende og unikke designs. House Doctor's Molecular- og Arch-loftslamper er spændende og iøjnefaldende loftslamper, der også har en stærk dekorativ kvalitet over sig. Men måske står du og mangler en unik lysekrone, som kan fungere både som blikfang og lyskilde. I så fald, så har WallPipe og Home Sweet Home løsningen til dig. Denne lysekrone i oxideret kobber er håndlavet og skabt af genbrugte vandrør, og de vil kunne give et anderledes stiludtryk i lige præcis din bolig.

Væglamper: Få en Ekstra Lyskilde Som Dekoration På Væggen!

Home Sweet Home har flere måder hvorpå du kan sætte diverse udsmykninger i fokus, en af mulighederne, kan dog også være med en fin eller samtale-startende væglampe. Har du overvejet, at det der mangler på din væg, i virkeligheden kan være en stilfuld lyskilde? Løsningen på et sådan problem, har vi hos Home Sweet Home. Her finder du et solidt vareudvalg af væglamper i forskellige stilarter og udseender, som du kan matche til din egen særlige stil. I vores sortiment finder du væglamper fra mærkerne House Doctor og WallPipe, og de vil give dig gode muligheder i din online-shopping.

Skulle du mangle noget der udstråler eksklusivitet på din væg, så har House Doctor lige præcis lampen for dig. Et godt eksempel på en løsning, er deres skønne Præcis-væglampe som besidder et fint messingudseende. WallPipe's løsninger, er i en hel anden stilart, men de har en fed, rå charme til deres lampedesign. Deres lamper er i genbrugsjern og gamle vandrør, og de vil give din bolig et unikt og anderledes udseende. Som samtale-starter, vægdekoration, og lyskilde, er den unikke hvidtfarvede WallPipe White-væglampe en fantastisk løsning.

Er Du På Udkig Efter En Pendel Lampe?

Der er mange forskellige typer lyskilder i vores vareudvalg af lamper. Home Sweet Home's udvalg af lamper har noget til enhver smag, og måske er det faktisk en vaskeægte stilfuld pendel lampe, som du er på udkig efter. I så fald, er du kommet det rette sted. Hos Home Sweet Home kan du finde et begrænset men godt udvalg af pendel lamper fra mærket WallPipe, hvis pendel lamper kan være med til, at skabe en rar, varm, og hyggelig atmosfære i dit hjem.

Opdater Din Boligindretning Med En Ny Lampeskærm!

Måske er det ikke ligefrem fordi du står og mangler en ny lampe. Måske er du fint tilfreds med den lampe du har derhjemme. Men nogle gange så kan det også være værd, at opdatere ens stiludtryk på en mere subtil måde. Det kan for eksempel være ved, at købe en ny tjekket lampeskærm, i stedet for at skifte hele lampen ud. Hvis du står i den situation, at en ny lampeskærm står på ønskelisten, så er Home Sweet Home klar på at hjælpe dig. Vores vareudvalg inkluderer lampeskærme fra Cozy Living og House Doctor i forskellige stiludtryk, som kan sætte krydderi på hverdagen i din boligindretning.

Til dig der ønsker et eksklusivt men hyggeligt lampeskærmsdesign, så har Cozy Living med deres mahogni-farvede Sitta-lampeskærm en løsning som både kan se raffineret ud og skabe en hyggelig atmosfære, i form af henholdsvis en stilfuld guld kant og lampens lune rødbrune mahogni-udseende. Hvis du leder efter noget mere klassisk, så kan det være at det er House Doctor's hvide Bidar-lampeskærm, som du leder efter, da dens minimalistiske og stilrene design vil passe ind i de fleste hjem. Men du behøver ikke gå den klassiske vej, hvis du ønsker et smagfuldt nordisk stiludseende. En anden løsning på det problem, kan nemlig være en skærm i samme boldgade som House Doctor's røggrå Goal-lampeskærm af genbrugsglas. Med denne naturlige, rå, og håndlavede skærm kan du tilføre noget nordisk hygge og varme ind i din boligindretning.

Lyskæder: Alsidig Belysning til Forskellig Brug

Der er mange måder, at få den rette belysning hjemme hos dig selv. Måske har du fået lyst til at finde en lyskilde, som praktisk kan bruges både indendørs og udendørs, og som kan både hænges op og vikles rundt om genstande i dit hus. Her tænker man selvfølgelig på lyskæder, som alle dage er en skøn løsning til netop dig, som gerne vil få lyskilden i din bolig til at fungere på lige præcis den måde du selv kan pege ud. I Home Sweet Home's vareudvalg af lyskilder, finder du et begrænset men godt udvalg af lyskæder af mærket House Doctor, som bør kunne fungere til netop dit behov.

Ledninger & Fatninger i Flere Stiludtryk!

Hos Home Sweet Home er vi også begejstrede over, at kunne fremvise et solidt og varieret men begrænset udvalg af ledninger og fatninger af mærket House Doctor. Med stofledninger i forskellige farver og design, og fatninger i både hvidt, sort, og messingfinish kan du finde gode ledninger og fatninger som kan beklæde din lyskilde virkelig flot. Med ledninger og fatninger fra Home Sweet Home's varesortiment, kan det være begyndelsen på kreative, unikke, og hyggelige lyskilder i dit hjem!

VIND
ET GAVEKORT PÅ
10.000