Viser alle 9 resultater

Ledninger og Fatninger

Skab dit eget hjem med Home Sweet Home — Et Stærkt og Bredt Sortiment af Luksusprodukter i Mange Kategorier.

Her finder du ledninger & fatninger i flere stiludtryk! Hos Home Sweet Home er vi også begejstrede over, at kunne fremvise et solidt og varieret men begrænset udvalg af ledninger og fatninger af mærket House Doctor. Med stofledninger i forskellige farver og design, og fatninger i både hvidt, sort, og messingfinish kan du finde gode ledninger og fatninger som kan beklæde din lyskilde virkelig flot. Med ledninger og fatninger fra Home Sweet Home‘s varesortiment, kan det være begyndelsen på kreative, unikke, og hyggelige lyskilder i dit hjem!


Ledninger & Fatninger i Flere Stiludtryk!

Hos Home Sweet Home er vi også begejstrede over, at kunne fremvise et solidt og varieret men begrænset udvalg af ledninger og fatninger af mærket House Doctor. Med stofledninger i forskellige farver og design, og fatninger i både hvidt, sort, og messingfinish kan du finde gode ledninger og fatninger som kan beklæde din lyskilde virkelig flot. Med ledninger og fatninger fra Home Sweet Home's varesortiment, kan det være begyndelsen på kreative, unikke, og hyggelige lyskilder i dit hjem!

VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!