Viser 1–20 af 49 resultater

Bitter

Dette er vel egentlig en af de, efterhånden, mindre kendte spiritusprodukter. Det er ikke det man typisk går i butikken efter, og dybdegående viden omkring dem er nok ofte reserveret til de som retmæssigt bør kaldes ægte spiritus connaisseurs. Men det behøver slet ikke være så farligt, at lade sig selv udfordre med den mindre kendte spiritus.

Den alkoholiske drik med smag af urter, er måske nemmere at huske som drikken hvis smag også kan beskrives med drikkens eget navn. For det giver sig selv, at den klassiske digestif har en bittersød eller bitter smag. Men, igen, ingen skade er gjort, hvis du vælger at drikke den som aperitif. Måske er der endda de som drikker den ved morgenbordet.

Der findes også de bittere som er skabt mere som smagsgivere i populære cocktails. Du kan finde disse cocktail bittere i vores brede vareudvalg, som også inkluderer de klassiske digestif bittere. Her finder du flasker fra stærke og attraktive mærker som eventuelt Fee Brothers og Del Professore, og hvis du er på udkig efter noget lidt anderledes, så synes vi helt sikkert at du skal gå på opdagelse i vores udpluk fra bitterverden.