Viser alle 3 resultater

Vodka

Når man snakker om alkohol, så kommer man ikke udenom den klassiske spiritusvariant ‘vodka.’ Selvom der nok skal være de der drikker det som var det livsgivende, så er vi forbi tiden hvor ren vodka blev set som noget medicinelt. Det er stadig en del af den nationale kultur i Østeuropa, hvor der er accepterede standarder for hvordan og hvornår man skal drikke den rene og klare spiritus. Den gyldne regel i alle hjem og stuer, må dog være at man skal drikke ansvarligt.

Home Sweet Home vil gerne være med til at opfylde den pligt og rolle som vodkaen har til en god fest eller kom sammen. Men hvor begynder man? Man ved med Champagne at det skal være fra en specifik egn. Ligeså er der regionsspecifikke regler for hvad en ægte whisky er. Men hvad gør man med vodka? Hvor begynder man, og hvad er acceptabelt?

Selvom man måske vil insistere på at drikke det rent i Østeuropa, så er det en acceptabel standard verden over at vodka er en blandingsspiritus. Vodka er kernen af en lang række af ikoniske cocktails som aldrig går af mode. Alle fuldvoksne har vel smagt enten en ikonisk Screwdriver eller den danske klassiker Filur. Typisk vil man her gøre brug af en neutral vodka, men til nogle cocktails kan aromatiserede vodkaer også sagtens gøre arbejdet der skal udfyldes.

Inden du begynder, at google, så er der en simpel forklaring. Aromatiserede vodkaer er, imodsætning til neutrale vodkaer, tilsat en smag efter destillation. Du vil tit se dem beskrevet som ‘flavored vodka’ og dem er der mange som er glade for. I Home Sweet Home’s robuste varesortiment af vodka kan du finde både neutrale og aromatiserede vodkaer, som kan pifte din fest op og give den nyt liv!


[elfsight_age_verification id="1"]