Viser 1–20 af 29 resultater

Whisky & Whiskey

Om du kalder det whisky, whiskey, eller blot livets vand, så er det en sandhed at whisky er en af de mest berømte alkoholtyper. Men det fåes i så mange varianter, at feinschmeckere og connaisseurs helt sikkert vil mene at nogle metoder er ligeså forkerte som det generelt menes at ananas på pizza kan være. Hos Home Sweet Home er det ikke så vigtigt for os, om du er til whisky on-the-rocks, eller om du decideret mener at enhver form for fortynding er blasfemi. Vi håber blot på, at du kan finde noget der falder i din smag, og som kan tjene dit behov.

Ligesom mange vil mene, at champagne kun er champagne hvis det kommer fra den rigtige franske egn, så er der regionelle regler som mange whisky-kendere går højt og helligt op i. Nogle vil mene, at det kun er en rigtig bourbon hvis den er fra Kentucky, og lur mig om der ikke også er meget man kan lære om forskellen på irsk whiskey og skotsk whisky.

Men selv hvis du intet ved om hverken korn eller fremstilling af livets vand, så er vi sikre på at vores brede varesortiment af whisky har noget som der kan få din mund til at løbe i vand. Så gå da endelig på opdagelse!