Viser 1–20 af 232 resultater

TRIMM Copenhagen – Brand

Home Sweet Home forsøger hele tiden at finde de rigtige brands at arbejde med. Når vi vurderer potentielle brands skal flere faktorer analyseres, men det vigtigste for os er at et brand tilføjer et stærkt stiludtryk som vores kunder kan gå på opdagelse i. Da Home Sweet Home igangsatte et samarbejde med TRIMM Copenhagen, så var vi begejstrede over den stil som vi nu kunne velkomme ind i vores varesortiment. Her har vi at gøre med en designvirksomhed der virkelig formår, at tilføre noget udefinerbart hyggeligt ved mange af deres møbler. Virksomheden, som er stiftet af Rikke Gjørlund i 2010, udtaler at de har ‘maritime rødder,’ og det synes vi er voldsomt spændende.

Vi er helt pjattede med flere af deres flerfunktionelle loungemøbler. Her finder du blandt andet daybeds, sofaer, stole, pufs, og meget mere som både kan bruges indendørs og udenfor. Fælles for langt de fleste af deres produkter, er et designudtryk som udstråler komfort. Deres loungestole og sofaer ser vildt behagelige ud, hvilket er helt naturligt da flere af produkterne beskrives som videreudviklinger af den klassiske sækkestol.

Så når du skal finde noget lækkert og behageligt, så vil vi råde dig til at gå på opdagelse i TRIMM Copenhagen‘s produkter som kan ses i Home Sweet Home’s brede varesortiment!