200g – Peru 41% Mælkechokolade

80.00 DKK

Knapper af intens mælkechokolade med dybde, varme og sødmen, samt klare noter af frugt og citrus. Denne chokolade er desuden en del af Single Origin serien. Område: Cusco Bønne: Chuncho (Trinitario) “Kakaoens Mekka” Perus varme og fugtige klima er ideelt til dyrkning af kakao i fineste kvalitet og peruvianerne er i verdenseliten, når det kommer til dyrkningen. De peruvianske kakaofarmere er gået sammen i kooperativer omkring økologisk og bæredygtig kakaodyrkning. Farmerne her er specialister og uddanner sig løbende i planteavl, fermentering, tørring og kvalitetskontrol. Leverandøraftaler sikrer kooperativerne gode arbejdsvilkår og fair priser samt programmer med skolepligt for børn og projekter der støtter kvinder. De økologiske kakaobønner Chuncho, som bliver brugt til at producere denne chokolade, stammer fra Cusco-regionen, som var centrum for Inkariget. Peruvianerne krydspoder kakaoplanter for at forfine smagen og for at kakaoplanten opnår bedre forsvar mod sygdomme. Chuncho er en variation af Trinitario-kakaobønner. Den eksklusive kakaovariant kombineret med den lokale ekspertise indenfor fermentering resulterer i en utrolig velkomponeret chokolade med en frugtig undertone. Temperering: Smelt 2/3 af chokoladen i enten mikroovn eller vandbad til 45 °C. Hak den sidste 1/3 i små stykker og rør sammen med den smeltede 2/3 til temperaturen er bragt ned til en arbejdstemperatur på cirka 30°C. Denne temperatur kan vedligeholdes ved forsigtig opvarmning af chokoladen. Nettovægt: 200g

Køb 200g - Peru 41% Mælkechokolade
200g – Peru 41% Mælkechokolade

80.00 DKK


Girl in a jacket