Møbler

Møbler – Skab dit eget hjem med Home Sweet Home — Et Stærkt og Bredt Sortiment af Luksusprodukter i Mange Kategorier.

Byg dit hjem med luksusprodukter fra Home Sweet Home’s udvalg af luksus møbler. Her finder du diverse stilige møbler, som kan være med til at gøre ens bolig til et ægte hjem. Her er der lidt til enhver smag, med både løsninger til soveværelset, rundt om bordet, og stuen. Find din næste behagelige sofa som du kan smide dig ned i efter en lang dag, eller prøv noget nyt med en tidsløs men moderne daybed, der kan give stuen en helt andet indretningsstil.

Men i Home Sweet Home‘s sortiment finder du også møbler til andre dele af hjemmet, som måske kræver specialløsninger. Vi går meget op i udviklingen af hjemmekontoret, som er blevet det nye normale i arbejdslivet, og vi har samtidig også et robust udvalg af alsidige møbler til haven, som gør at et udendørsareal også kan føles som et ægte hjem.

Møbler – Hos Home Sweet Home finder du et stort og varieret udvalg af kvalitetsmøbler i flere størrelser, farver, og design. Her kan vi, via vores sortiment, yde service til både de som ønsker at indrette deres hjem fra top til tå, men også jer andre som blot leder efter enkelte møbler som passer ind i en allerede velindrettet bolig. Vores fokus på den nye Nordiske designstil giver jer en god idé, om hvad der findes i vores store udvalg, men lad jer ikke snyde af den beskrivelse. Gå på opdagelse i vores varesortiment, og bemærk at der er noget for enhver smag.


Sofaer: Slap Af Med Stil

Har du designet dit hjem ifølge den nye Nordiske stil, hvilket jo er et design vi er vilde med hos Home Sweet Home, så har vi en masse varierede muligheder til dig i vores varesortiment. Her finder du møbler af flere forskellige stiludtryk.

Ens valg af sofa kan sige meget om en selv og hvilken type man er. Det kan være, at du er typen som let falder for Bahne Interior's henrivende rosa veloursofa, som passer perfekt ind i det feminine hjem. Her kan personligheden virkelig komme frem. Matchet mellem den rosafarvede sofa og de guldfarvede ben giver sofaen et graciøst udseende. Mens Cozy Living's Platinum-sofa besidder et klassisk men stilfuldt udseende, som kan passe godt ind i ethvert hjem.

Daybeds: Moderne Men Tidløse

Selvom det ikke er en ny opfindelse, så er daybeds -- liggesofaer -- i rivende udvikling som et hot, moderne alternativ til multifunktionelle sofaer. For de som ikke kender meget til liggesofaer i det moderne hjem, så kan en daybed nemt ligne en mere behagelig terapisofa. Behagelige er de, men de er også utroligt smarte sofaalternativer.

Udvalget af daybeds hos Home Sweet Home oser af stil. Tag for eksempel et kig på House Doctor's elfenbensfarvede Diva, som ser yderst elegant ud. Her kan man nemt forestille sig, at man kan flade ud, efter en hård arbejdsdag. Så må vi også erkende, at vi er helt vilde med denne The New Yorker daybed som besidder et tidløst og metropolsk design, og som er beskrevet som et møde mellem dansk og New Yorker-stil. Nok er møbler som disse stærkt inspirerede af '50er New York, men du behøver ikke være Don Draper for at sidde i denne håndlavede daybed af europæisk egetræ.

Puffer: Prikken Over i'et

Når du skal finde de rette møbler til indretningen af dit hjem, så er puffer prikken over i'et. Det er det sidste ekstra element i din bolig, som kan låse op for andre møbler i hjemmet. Sæt den, eksempelvis, i forlængelse af sofaen, sådan at komforten kan øges. Der er mange måder, at ændre dit hjem på via puffers multifunktionalitet.

Et godt eksempel på møblets flerfunktionelle design, er Cozy Living's opbevaringspuf, Cherry, som altså, udover at være et hyggeligt og yndigt møbel, også kan bruges til at opbevare genstande i. I den klassiske variant, finder man også House Doctor puffen, Base, i vores udvalg. Base er en flot og stilren puf, som vil passe ind i de fleste hjem. Er du den kreative type, som tænker mere ud af boksen, så kan det være at Weave er mere noget for dig. Dens charmerende naturlige udtryk giver møblet personlighed, og den vil kunne tilføje noget nyt ind i dit hjem, både som dekoration, siddeplads, og mindre bord.

Sofa- og Sideborde i Forskellige Materialer

I vores sortiment af sofa- og sideborde, har vi nærmest alt hvad hjertet kan begære. Vi besidder et varesortiment, som kan tilføje lige den personlighed til din bolig, som du går og leder efter. I hjem der bærer præg af en Nordisk designstil, så kan møbler med et naturligt udseende passe perfekt ind, men du sætter selv dine egne grænser. I vores udvalg, præsenterer vi dig for mange muligheder, også hvis du befinder dig mere i det abstrakte hjørne af boligindretning.

Her finder du en række produkter fra mærker som House Doctor, Cozy Living, og Copenhagen Woodwork, som tilsammen udgør vores spændende varesortiment. Copenhagen Woodwork's sofabordsæt i røget eg besidder et smart og clean design, som er nemt at falde for. Med ben af messing og bordplade af marmor, har Cozy Living's Victor-bord en klassisk charme. Endelig kan vi også fremvise to møbler fra House Doctor, som viser præcis hvor varieret vores vareudvalg er. Teaky-sidebordet som er lavet af genbrugt akacie- og teaktræ kan give dit soveværelse et naturligt skandinavisk touch, mens man med Heena-sidebordet, med sit metalliske og industrielle udseende, får noget virkelig unikt, som man lægger mærke til med det samme.

Skab Hyggen Rundt Om Spisebordet

Hos Home Sweet Home finder du et spændende udvalg af spiseborde, hvilke du kan gøre til din boligs sande samlingspunkt, hvor dagsoplevelser og idéer kan deles både under og efter måltiderne. I vores varesortiment, kan I finde produkter fra Copenhagen Woodwork og House Doctor, som alle giver dig muligheder for at gøre spisebordsområdet til husets knudepunkt, hvor du hygger dig med dem du deler dagene med.

Find den rette atmosfære, som du kan skabe din helt egen hygge i, og find spisebordet der matcher. Copenhagen Woodwork's håndlavede og stilfulde runde Cilindro-spisebord, og House Doctor's aflange Close-spisebord af genbrugstræ og jern er blot to af valgmulighederne i vores sortiment, som vi er begejstrede over. Når du har fundet det helt rigtige spisebord til dig, din familie, eller dine husfæller, så husk at matche det med de spisebordsstole som giver det helt rigtige stiludtryk. Her har vi også et fornuftigt udvalg, med produkter fra Bahne Interior, Cozy Living, og House Doctor.

Find Stolen Du Kan Stole På

Home Sweet Home's udvalg af stole som både passer ude og indenfor, rundt om spisebordet, og for sig selv ovre ved din bogreol. Det handler jo i høj grad om at finde den gyldne middelvej mellem noget behageligt og noget stilrigtigt, og vi håber, at du med vores sortiment af stole og spisebordsstole finder noget der falder i din smag.

Der er noget for enhver i vores udvalg, men hvis du mangler inspiration till din shopping, så har vi her tre forskellige typer stole som vi er begejstrede over. Hvis man er ude efter noget klassisk, som kan få tankerne tilbage på skolebænken, så er House Doctor's stilfulde Original-stol måske den rette løsning for dig, når du skal fuldende indretningen af dit spisebordsområde. Hvis du er typen som godt kunne beskrives som festivalgænger, så kan det være Bahne Interior's Butterfly-stol i sort læder opfylder alle dine ønsker for både stil og komfort. Men vi har også en løsning til dig der leder efter noget elegant og eksklusivt til give din stue noget mere stil. Cozy Living's Copenhagen Lounge-stol i kongeblåt ser ikke blot behagelig ud, den har også et tidløst og stilfuldt design der er nemt at misunde.

Skabe: Glem Ikke Opbevaringsplads

Når man skal indrette sin bolig og finde møbler, så kan det være nemt at overse behovet for opbevaringsplads. Man skal gerne bruge et eller flere skabe til at have ordentlig styr på livets accessories og beklædningsgenstande. Om du leder efter noget til dit tøj, dine sko, eller noget helt tredje, er for os ligegyldigt, vi håber blot, at du finder noget i vores udvalg af skabe som falder i din smag.

I vores sektion for møbler, kan du finde skabe som både fungerer som opbevaringsplads og til fremvisning af dine ejendele, hvilket giver dig rig mulighed for at tænke over udsmykningen af denne opbevaringsplads. Vi er vilde med flere af House Doctor's produkter såsom deres Collect-skab af jern som står skarpt i indretningen og som især komplementerer hvide vægge rigtig flot. Deres Glass-skab giver en anden form for blikfang, og er mindst ligeså skønt. Glass-skabet vil hænge flot på væggen, hvor dens messingbaggrund vil klæde din udsmykning af dit hjem.

Reoler & Trolleys: Find Hvad Du Har Brug For!

Home Sweet Home besidder også et robust varesortiment af både reoler og trolleys -- el. serveringsvogne -- hvor du kan finde praktiske og veldesignede løsninger til de indretningsudfordringer, som du har i hjemmet. Her har vi en række varierede reoler og serveringsvogne, som er møbler der kan gøre noget rigtig godt for dit hjem.

Måske er du en stor vin-entusiast, som gerne vil have en bedre og mere stilfuld måde at fremvise din dyrebare samling. I så fald er House Doctor's 24-vinreol præcis hvad du leder efter. Deres Loop-reol er i en helt anden boldgade. Med Loop får du en smart, praktisk, og cool reol, som du, udover at bruge som reol, også kan bruge som opbevaringstativ og bænk. Loop giver dig en spændende flerfunktionel løsning. I vores udvalg af serveringsvogne -- trolleys -- finder man også flere fede og stilrene løsninger til den, der, eksempelvis, ønsker en cool mini-bar som er nem at misunde. Et godt eksempel på denne løsning, er House Doctor's sorte Vene-trolley.

Hylder: Opløft din Stil!

Der kan være mange grunde til man står og har brug for en ny hylde. Måske har man pludselig for mange bøger eller blade, til at de kan stå på, eller også kan det være at du ønsker at skabe lidt hygge med nogle atmosfæreskabende lys på en stilfuld hylde. Home Sweet Home har løsninger på dine indretningsproblemer, og i vores vareudvalg finder du flere smarte hylder, som vil passe godt ind sammen med dine møbler.

Hylder har også en funktion som dekorative elementer, som kan fuldende eller komplementere din særlige boligindretning. Det kan være du leder efter en hylde der bærer præg af et naturligt og varmt stiludtryk, hvor House Doctor's Wired, i så fald, er en prægtig løsning. Alternativt kan du kigge på House Doctor's Tag-hylde, som har et skarpt og stilfuldt design, hvor det er oplagt at sætte et dekorativt element midt i det gyldne snit.

Knager og Knagerækker i Den Rette Stil

Hvis du ønsker, at gøre noget ud af dit hjem, så kan du næsten ikke undvære en god knagerække. Inden dine gæster sætter sig i dine møbler, så skal de først have haft et sted at hænge deres overtøj eller tasker, og man vil helst undgå den akavede situation, hvor man må finde et utraditionelt sted til dem. Men bare fordi knagerækker er vigtige elementer ved indgangen til ens bolig, så kan de også sagtens afspejle ens boligs stil.

I Home Sweet Home's varesortiment finder man både de mere traditionelle knagerækker, samt de som også vil fungere som et blikfang når man træder ind ad døren. Så alt efter hvordan du har indrettet din indgang, så kan du finde stærke løsninger i vores udvalg, som kan komplementere din stil. I den praktiske og mere traditionelle ende af spektrummet, finder man eksempelvis en knagerække som House Doctor's Pocket, her set i en armygrøn farve, som udover at have en masse knager til at hænge dit tøj på, derudover også er sammensat med en nyttig hylde, hvorpå du kan sætte diverse dekorationer. House Doctor's overvejende sorte Pipes-knagerække er en anderledes men stadig yderst stilfuld løsning. Her præsenteres du af en knagerække som også har skulpturelt potentiale. Altså kan den både fungere som blikfang og opfylde knagerækkens originale rolle i indgangen, køkkenet, eller noget helt tredje. Find ud af hvor du stilmæssigt hører til, og find den knagerække der matcher dig bedst.

VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!