Viser 1–20 av 65 resultater

Meraki – Brand

Vi kender det sikkert alle sammen. Man fokuserer så meget på andre og andet at man kan ende med at glemme sig selv. Kald det endelig en kliche, men der er noget sandhed i talemåden der siger at ens krop er et tempel. Ligesom vi hos Hjem kjære hjem har mange gode råd til din boligindretning, så kan vi også pege dig i retning af gode produkter til at beskytte dit kropslige tempel.

Derfor glæder vi os over at arbejde med Meraki-brandet og fremvise deres produkter. Meraki passer både ind i vores egen vision, samtidig med at deres produkter tilbyder produkter som bevæger Hjem kjære hjem i retning af det kropslige tempels velvære. Meraki beskriver sig selv som: “inspireret af skandinavisk æstetik,” og derfor kan du jo egentlig få daglig pleje der deler vision med din boligindretning, såfremt du jo er ligeså vild med den nordiske stil som vi er!

Nedenfor finder du Hjem kjære hjem‘s Meraki-varesortiment, som blandt andet inkluderer plejeprodukter der kan hjælpe med at gøre dit kropslige tempel mindst ligeså vedligeholdt som din boligindretning!

Kropp og hårpleie

Balsam, Silky mist – Meraki

165.00 DKK

Kropp og hårpleie

Balsam, Linen dew – Meraki

165.00 DKK

Kropp og hårpleie

Shampoo, Linen dew – Meraki

165.00 DKK