Nicolas Vahé – Brand

Det kan være svært, at modstå det franske køkken, og det samme kan gælde deres køkkenprodukter. I al fald er vi vilde med det som Nicolas Vahé tilfører Home Sweet Home‘s varesortiment. Kollektionens navn stammer fra en uddannet fransk kok, hvis produkter gennemgående besidder samme kærlige og madelskende vision.

Med Nicolas Vahé produkter ønskes det at skabe de rigtige rammer for en sublim gourmet-oplevelse. Det behøver slet ikke være så svært, at gøre noget mere ud af sin køkkenindretning og madservering. I Home Sweet Home‘s varesortiment kan man anskaffe sig en række lækre luksusprodukter fra Nicolas Vahé, der kan være med til at give nyt krydderi på hverdagen, samt en forstærket personlighed og stil om spisebordet.

Ligegyldigt om du skal servere pizza, smørrebrød, eller tarte tatin, så kan du finde skærebrætter og tallerkener der kan opløfte og komplementere din madlavning. Du behøver ikke være hverken fransk kokkeelev eller Gordon Ramsey for at servere mad der udstråler gourmet. Hvis du ønsker at låse op for en ny side af dig selv, så vil vi råde jer til at gå på opdagelse i Nicolas Vahé-kollektionen!