Opbevaring

Skab dit eget hjem med Home Sweet Home — Et Stærkt og Bredt Sortiment af Luksusprodukter i Mange Kategorier.

Der er flere måder, at sikre at ens opbevaring bliver gjort på bedst mulig måde. Det kan være via reoler, hylder, og skabe, men hos Home Sweet Home har vi også en separat sektion dedikeret til opbevaring af genstande. Her i vores opbevaringssektion, kan I gå på opdagelse i vores vareudvalg af kurve og magasinholdere af forskellige materialer og mærker.


Kurve: Nytænk Din Opbevaring!

Med en nydelig og praktisk kurv fra en af mærkerne i Home Sweet Home's varesortiment kan du nytænke din boligindretning og din opbevaring, og sikre at dine hylder, reoler, og skabe ikke roder. Med en god stilfuld kurv, kan du opretholde udsmykningen af dit hjem, ved at gøre mere plads på opbevaringsmøblerne, og samtidig få en supersmart kurv, som altså også kan forstærke dit stiludtryk, ind i dit hjem.

I Home Sweet Home's varesortiment af kurve finder du kvalitetsprodukter fra mærker som House Doctor, Nicolas Vahé, og Cozy Living. Ønsker du noget klassisk men stilfuldt, så vil vi gerne pege dig i retningen af produkter såsom House Doctor's sorte Wire-kurve. Disse jernkurve med et sort-finish har et moderne men tidløst udseende, som vil stå skarpt og flot i de fleste nordiske hjem. House Doctor har faktisk også en smart mellemløsning mellem en reol og en kurv. Det drejer sig om Bath Double-kurven, som kan sidde flot på badeværelset, som navnet indikerer, og holde på diverse plejeprodukter. En anden løsning, er Cozy Living's Hogla Seagrass Ragna-kurvesæt i havgræs, som har et flot og let udseende. Der er jo faktisk også en helt anden type opbevaringskurv, nemlig picnickurven. Hvis det er sådan en som du leder efter, så er du heller ikke gået galt i byen -- eller på internettet -- for her i Home Sweet Home's vareudvalg af kurve, har vi også disse Nicolas Vahé-picnickurve i flot, naturligt design.

Magasinholdere: Behandl Dine Blade På En Tjekket Måde!

Det kan godt se en smule utjekket ud, at have sine blade, bøger, og magasiner stablet på bordet, hylden eller reolen. Hvis du gerne vil have et sikkert sted, at opbevare dine blade og magasiner, uden at det skal ødelægge din stil, så vil vi foreslå, at du tager et kig på vores gode men begrænsede udvalg af magasinholdere fra mærket House Doctor. Her er der lidt for enhver smag. Du finder noget så klassisk og stilrent såsom denne sorte rack-magasinholder, hvor du også kan organisere dine blade alt efter om det er magasiner, aviser, eller noget helt tredje. Det er både praktisk og smart. Alternativt, kan du tage et kig på denne House Doctor Story Landscape-magasinholder i et skønt naturligt design, hvor du kan stable dine magasiner nydeligt, eksempelvis ved foden af din sofa. Naturfarven kan klæde din boligindretning, og dine magasiner vil kun ligge klar og lige til at samle op og bladre i.

VIND
ET GAVEKORT PÅ
10.000