På Farten: 8 Forslag til Pendleren og Den Rejsende

På Farten 8 Forslag til Pendleren og Den Rejsende

Tusinder af mennesker er dagligt på farten alene i lille Danmark. I det moderne Danmark med arbejdspladser langt-pokker-i-vold, så er almindelige mennesker nødt til at pendle for at få livet til at køre rundt.

Pendleren og den rejsende har brug for noget specielt til at gøre dagen overkommelig. Home Sweet Home er klar til at hjælpe dig og dine med forslag, sådan at du har det nemmere mens du er på farten!

Jeg tror langt de fleste af os har prøvet at tage på lange rejser som kræver pakning og en parathed. Nogle mennesker er endda nødt til at være decideret målrettede med deres pakning netop fordi de ved de skal ud på en rejse som kræver adgang til remedier, samt hurtig adgang til eksempelvis mad og drikke. Pendleren og den rejsende har nogle behov som skal sørges for, og Home Sweet Home vil meget gerne hjælpe jer til at gøre rejsen lidt mere nem og overkommelig. Så her kommer vi med nogle fornuftige forslag fra vores brede og robuste varesortiment.

Glem Ikke Termokanden & Madpakken!

Use
Use

Et af de mest åbenlyse dagligdagsprodukter som man har med som pendler eller rejsende er den klassiske termokande eller -flaske. For at stille tørsten, eller blot for at holde sig varm, kan dette produkt være en decideret nødvendighed. Den er god at have stående i bilen til de lange ture til og fra arbejde, ligesom den også er god at have med under armen i metroen eller i toget. 

Hold dine varme drikke varme, eller kold drikke kolde, med et produkt fra Home Sweet Home‘s varesortiment, som inkluderer flere termoflasker eller -kander som kan opfylde dig og udfylde den rolle, som den er skabt til. I vores vareudvalg finder du både tidsløse løsninger, såsom Nicolas Vahé‘s fede stainless steel Use-termokande, samt andre fede termokander i forskellige designs fra House Doctor.

Ligeså nødvendig er en madkasse jo. Madpakke er ikke kun noget man har med i skolen, det kan også være noget du er nødsaget til at have med på arbejde eller, ja, på farten. Ens madkasse kan der altså også være god stil over. Et godt eksempel på en pæn, voksen og cool løsning til ens madpakkeproblemer er House Doctor‘s Boxit-madkasse med et sølvfinish. Dens alsidige og tidsløse udseende gør, at den vil passe til ethvert behov lige meget hvilken alder du er i.

Stilfuld Toilettaske med Matchende Kosmetikpung

Anada
Anada

Hvis vi ikke blot snakker en kort pendling til og fra arbejde, så kan det blive nødvendigt at have ikke bare en toilettaske ved hånden, men også en kosmetik og/eller make-up pung når man er på farten. Der skal gerne være plads i kufferten eller rejsetasken til en toilet og kosmetik taske når man skal ud at rejse i flere dage, ligegyldigt hvad destinationen er.

Men selv hvis du ‘bare’ skal på festival, så behøver du altså ikke gå på kompromis med den stil du i dagligdagen går så højt op i. I Home Sweet Home‘s varesortiment kan du finde flere forskellige toilettasker og kosmetikpunge, men i dag vil vi gerne pege dig i retning af to House Doctor produkter med et fælles smukt udseende som matcher hinanden.

Vi snakker her om House Doctor‘s Anada-toilettaske og Anada-kosmetikpung. Anada-taskerne deler samme designudtryk og udseende, og det gør at de ikke bare matcher hinanden men også at de derfor begge har et tidsløst men klassisk udseende. Når jeg ser det lyse mønster på den overvejende mørkeblå baggrund tænker jeg på de brølende 1920ere og F. Scott Fitzgerald’s klassikerroman The Great Gatsby som blandt andet omhandler rigdom og den Amerikanske drøm. Anada-taskernes stilfulde udtryk er perfekt for den rejsende som gerne vil udstråle eksklusivitet.

St. Croix: Den Lækre Computertaske

Fuhrhome St. Croix 5
St. Croix Computertaske

I dag er arbejdspladser og deres ansatte afhængige af en god computer. Nogle får tildelt arbejdscomputere, som vil indeholde hele arbejdets beføjelser og al ens jobtitels magt. Når man er typen der er på farten, så kan man også hurtigt blive bedt om at skifte position, eller endda at lave arbejdet væk fra trygge rammer på arbejdspladsen eller i hjemmet. Hvis du skal transportere computeren, så skal det gerne også være med et produkt som virkelig oser af noget lækkert.

I denne artikel, kunne vi nemt have foreslået noget simpelt allemandseje, men i stedet er vi gået den ekstra mil, og er derfor klar på at foreslå en computertaske som venner, bekendte, og kolleger vil misunde. FuhrHome‘s mørke St. Croix taske kan huse en række genstande som er gode at have ved hånden, og dens tidløse men lækre design gør den til noget enhver underviser bare skal eje. Endelig kan denne lækre taske også vedhæftes til en kuffert, hvis ens rejse kræver ekstra pakning!

Rejsetaske I: René Holten’s Sporttaske!

Fuhrhome Rene Holten Rejsetaske 3
René Holten’s Rejsetaske

Senere vil jeg gerne fortælle jer om et lækkert sæt af rejsetasker fra én meget kendt rejsende, men inden vi når helt så langt, så vil jeg også gerne introducere jer for en sporttaske som, ligesom det kommende sæt, er udviklet af det attraktive brand FuhrHome og én anden berømt mand der ved hvilke kvaliteter sådan en taske har brug for at besidde. 

René Holten Poulsen er en dansk kajakroer, som ved hvordan man når til toppen af sit erhverv. Han har repræsenteret sin nation ved europa- og verdensmesterskaber, har vundet medaljer i dem, og endda også ved de attraktive olympiske lege. At sige at han er en ekspert er nok en underdrivelse.

Den medaljevindende kajakroers rejsetaske er sporty og robust. Den har et lækkert maskulint design, som er nemt at falde for. Se mere til René Holten Poulsen’s fede sports- og rejsetaske ved at klikke her!

En Ideel Gave Til En Der Lever Livet Hurtigt!

Fuhrhome-Vespa  – sæt med 4 stk.
Fuhrhome-Vespa – sæt med 4 stk.

Hvis nu vi, for et kort øjeblik, lader være med at kigge på produkter som skal bruges til rejsen. Men i stedet ser på en gaveløsning som kan give en rejsende nye idéer, samtidig med, hvis det er en gave, at den rejsende kan føle at man virkelig forstår sig på det de elsker. Er din partner kæmpe fan af Evel Knievel eller Steve McQueen? Drømmer han om en rygsæksrejse gennem hele Europa? Måske er han et motorcykelshovede, som dagdrømmer om ture han kan tage på med sine venner og bekendte.

Hvis det er tilfældet, så er FuhrHome‘s Vespa sæt måske lige noget for ham. Her kan man anskaffe sig fire hjelme med et klassisk udseende. Det er lækre styrthjelme der vil klæde dit hjem, og måske endda tilføje det lidt ekstra testosteron. Det er dog vigtigt at understrege, at denne gave dog er helt og aldeles dekorativ. Det er ikke en hjelm der er skabt til at beskytte dit hovede, tværtimod er den skabt til at glæde dig mens du sidder derhjemme.

Rejsetaske II: Gør Som Jan Grarup!

Fuhrhome-Hele pakken – Jan Grarup
Fuhrhome-Hele pakken – Jan Grarup

Hvis der er nogen der virkelig forstår sig på store, udfordrende rejser og de behov man kan have på sådanne, så er det da i sandhed en som Jan Grarup. Grarup er en prisvindende dansk fotograf, som har været verden rundt og dækket nogle store begivenheder og udviklinger på første hånd. 

I samarbejde med folkene fra brandet FuhrHome har Jan Grarup udviklet en række praktiske rejsetasker, som kan gøre rejselivet nemmere for pendlere og rejsende. Hos Home Sweet Home, kan du endda finde vaskeægte rejsesæt fra FuhrHome og Jan Grarup. Disse tasker kan håndtere udfordrende dage og dække rejsendes behov, og de er ideelle for dem som skal bruge noget eksklusivt og lækkert til at gøre de hårde dage nemmere.

Du kan selvfølgelig købe hvert produkt enkeltvis, men vi vil gerne pege dig i retning af den samlende pakke, da den kan fremvise alle produkterne og give dig muligheden for at slå flere fluer med ét smæk! FuhrHome‘s Jan Grarup ‘Hele Pakken’-taskesæt inkluderer en lækker og praktisk skuldertaske til den der skal gå lange distancer, en bæltetaske med udstyr som insisterer på at bæltetasken sagtens kan være supersmart og lækker, samt en yderst lækker rejsetaske som andre nok vil misunde.


Hvis du virkelig er typen der er på farten, så er vi sikre på du sikkert skal hurtigt videre igen. Men vi håber, at denne artikel har givet dig den rette inspiration til hvordan du kan forbedre oplevelsen af at pendle eller rejse. Dagligdagen skal gerne være nem, og det man spenderer tiden med må gerne være lækre produkter. Så stop endelig ikke her. Gå endelig på opdagelse i resten af vores robuste varesortiment!

Skriv et svar

VIND ET GAVEKORTPÅ 1500 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500 kr. til ALLE varer på Home Sweet Home. Vi håber heldet er med dig!