Viser alle 7 resultater

Pudebetræk og Overtræk

Skab dit eget hjem med Home Sweet Home — Et Stærkt og Bredt Sortiment af Luksusprodukter i Mange Kategorier.

Her hos Home Sweet Home besidder vi et stort udvalg af puder og pudebetræk. Så her kan vi med alle vores produkter sørge for, at du næppe løber tør for noget friskt og nyt lige foreløbigt. Her er der en række forskellige designs, farver, og mærker, som vi er begejstrede over at kunne fremstille. Her finder du puder og pudebetræk fra attraktive mærker som Cozy LivingHouse Doctor, og Miss Étoile.


Pudebetræk og Overtræk: Lig Behageligt og Med Stil

Her hos Home Sweet Home besidder vi et stort udvalg af puder og pudebetræk. Så her kan vi med alle vores produkter sørge for, at du næppe løber tør for noget friskt og nyt lige foreløbigt. Her er der en række forskellige designs, farver, og mærker, som vi er begejstrede over at kunne fremstille. Her finder du puder og pudebetræk fra attraktive mærker som Cozy Living, House Doctor, og Miss Étoile.

Cozy Living's Nordic pude, Magnolia, som er stribet i farverne lyserød og hvid, er en behagelig pude som ikke blot giver dig ekstra komfort, den kan også tilføre noget feminin energi til din stue, soveværelse, eller andet. Pailletpuder er blevet en smule trendy, og hvis du er typen der er vild med denne stil, så finder du også en pude i vores udvalg som kan opfylde det ønske. Er det hvad du leder efter, så vil vi gerne pege jer i retning af Miss Étoile's pailletpude i guld og rosa, som besidder farver der kan hjælpe med, at give dit rum både en feminin energi og et luksuriøst udseende. Endelig vil vi også gerne pege jer i retning, af en af House Doctor's Inka-pudebetræk, denne i en mørkegrå-farve. Dette mørkegrå Inka-pudebetræk har også et særligt mønster som er i en gullig farve. Mødet mellem det mørke og det gullige, er tit en skarp og stærk farvekombination, og derudover har dette pudebetræk et udseende som kan minde en om en bohemeagtig stil. Disse tekstilprodukter er blot nogle af de stilfulde løsninger vi har på netop dit problem i vores vareudvalg.

VIND
ET GAVEKORT PÅ
10.000