Rosévin

På et ældre dansk satireprogram, så man engang en skuespiller frembrusende og med en påvirket fremtoning proklamere at når han hældte sin hvidvin over i sin rødvin så havde han skabt rosé på et og samme tidspunkt. Det medførte stor latter fra publikum, at den vin myte blev realiseret på åben skærm som satire.

Men, og vi gentager, det er generelt set en myte at rosévin blot er resultatet af en blanding af rød og hvidvin. Der er dog et ‘men,’ for selvfølgelig er der undtagelser. Men oftest, hvis vi nu skal generalisere, så er det mere undtagelsen end reglen.

I stedet bør man se på den lækre læskende og lette lyserøde vin som et tidligt stadie i tilblivelsen af vine. De får ikke ligeså lang tid til at trække, og det giver rosévinens uimodståelige farve.

Men finder du ikke vinen du leder efter her, så kan det være det slet ikke er blandt rød-, hvid-, eller rosévine som du finder det der skal slukke din tørst. Vi vil gerne foreslå, at du i såfald tager et ekstra blik på vores robuste varesortiment af specialvine som du kan finde ved at klikke her.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

VIND
ET GAVEKORT PÅ
10.000