9 presentidéer till honom

9 presentidéer till honom

Har du slet ikke fundet tid til gaveidér? Tiden kan pludselig gå rigtig stærkt. Inden man ser sig om, så er man nået til en ny højtid eller mindedag, som traditionsmæssigt kræver en påmindelse om hvor højt man elsker nogen i form af en gave.

Men hvad nu hvis du er helt på bar bund når det gælder gaveidéer? Hvis du har brug for inspiration til hvad du skal give manden i dit liv, så er vi hos Hem kära hem redo med en mängd olika presentidéer!

Kommer du ihåg när du uppfyllde långa önskelistor i hopp om att jultomten kom hem med rätt gåva? Jag kommer ihåg att jag har gjort det i flera år och att det då var något som jag hade mycket kul med. Men när du blir äldre blir det också lite annorlunda. Önskelistor är plötsligt inte något du fyller i för hand och spenderar mycket tid på.

Då kan det vara enkelt, bara att önska pengar. Men pengar är en sådan opersonlig gåva. Hem kära hem vil gerne hjælpe dig. Hvis du ikke ved hvad du skal ønske, eller hvad du skal give manden i dit liv, så er vi her klar med en række gaveidéer. Hvad mon manden i dit liv kunne ønske sig?

Undgå at Skuffe Din Søn

Brazil Bold

Hvad nu med sønnike? Ja, den er svær. Knægte kan have meget stærke meninger, og måske er din søn den type der har svært ved at skjule hvad han rigtig synes om en gave. Man kan nemt gå galt i byen her. Nogle unge mænd ser jo nærmest på husholdningsgaver og lignende som det voksne svar på kul i julesokken.

Der kan mundvigen sagtens ryge den forkerte vej, når gaven skal pakkes op. For at undgå dette, så vil vi hos Hem kära hem meget gerne hjælpe dig med at finde den rette gave til din søn. Så tænk over hvordan din søn er som person, og udvælg den rette gave blandt vores gaveidéer.

Er din søn typen der endnu ikke ser sig selv helt som voksen, men som stadig vil vise sin maskulinitet flot frem i sit hjem, så er FuhrHome‘s testosteronsfyldte og übercool læderbolde muligvis noget for ham. Fodbold er jo en livsstil, så du kan støtte op om din søns livsstil med et produkt som også udstråler stil, modenhed, og indlevelse.

Så er der jo heller ikke mange drenge som ikke identificerer sig som gamere. Måske ser de endda op til streamers og drømmer om deres eget setup. Det kunne du eventuelt hjælpe ham igang med via en fed og lækker gamerstol, som eksempelvis detta FTI Warrior-gamerstol, der viser at du gerne vil støtte op om din søns interesser.

Gaveidéer til Sønnike, Hvis Han Er Fløjet Fra Reden?

Smör
Skærebrætter: Butter

Men måske tænker du ikke så meget på hvor moden din søn er ved at blive, måske er du mere bekymret for at han er klædt ordentligt på til sit nye liv. Hvis din knægt ikke længere går til køjs i sit barndomshjem men snarere i sin nye hybel eller måske endda villa med vovhund, så kan det være en rigtig god idé at matche gaven med noget af det som han slet ikke tænker på at han står og mangler.

Hvis du eksempelvis pludselig står og mangler en indflytningsgave, så er der her rig mulighed for at pege din søn i den rigtige retning. Man plejer at sige, at når man flytter hjemmefra, så skal man have mindst én rigtig god kniv. Det er en tankegang vi rigtig godt kan lide.

Måske bør man faktisk finde noget bestik til sønnike, som er oplagt til fester og lignende. Det kunne eksempelvis være et sæt osteknive fra Nicolas Vahé, men hvis det er for ‘voksent’ til din søn, så vil enhver mand glæde sig over noget til grillen.

Hvis du tror din søn eller bror vil elske at stå ved grillen eller lave meget grillmad i sit nye hjem, så vil vi helt sikkert mene det er en god idé, at overveje om grillværktøj kan være en god gaveidé. Det kunne eksempelvis være Nicolas Vahé‘s sæt med BBQ værktøj.

Hvis vi bliver i køkkenet, så kan man også alternativt overveje skære- eller serveringsbrætter. Her er der en masse fine muligheder i vores varesortiment. Eksempelvis kunne man kigge på Nicolas Vahé‘s mindre Butter-skærebrætter som passer perfekt til morgenbordet, men hvis man ønsker at give et større produkt i gave, så er detta House of Sander-skärbräda et rigtig solidt eksempel.

Gaveidéer til Gammelfar: Har Han Alt?

gator och vägar eller från industriproduktion. Det är dock hittills okänt som ett material för inredningsobjekt och lampor. Användningen av detta välkända material i ett nytt sammanhang är ofta en del av modern design och är ett uttryck för kreativitet och en känsla av modernitet. Det gör det
Riyadh Gyngestol

Hvis ikke det hedder Cognac og en god Cigar, så kan en ældre herre være rigtig svær at købe gaver til. Selvom mange mænd helt sikkert ville blive glad efor det, så kan en flaske alkohol virke upersonlig, og det kan også være en gave som helt misforståes. Selvfølgelig kan der også være dybere ar som gør at sådanne gaver slet ikke kan overvejes. Frygt ej. Hem kära hem har flere gode gaveidéer til hvordan du gør din far glad uden at træde nogen over tæerne.

Generelt antages det, at mænd ikke er særligt gode til at passe på deres kropslige tempel. Det siges, at mænd går mindre til lægen, ikke tænker over deres skavanker, og ikke passer sig selv. Det siges endda at de ignorerer tegn på sygdomme. Hvis det er sandheden at mænd ikke passer på sig selv, så bliver det helt sikkert ikke nemmere for mænd med alderen.

Derfor kan plejeprodukter generelt være en god gave, selvom de også kan sende de forkerte signaler. For at undgå at sende disse forkerte signaler, så foreslår vi at du finder et plejeprodukt som ikke træder nogen over tæerne. Det kunne eksempelvis være Meraki‘s barberbørste. Ofte er man nemlig gået rigtigt i byen, hvis man kommer hjem med et plejeprodukt til mandens skæg.

Selvom klassiske stereotyp-roller dikterede at det var kvinder som var i køkkenet, så er det ikke sigende for dagens Danmark. Mange mænd nyder at stå i køkkenet og hygge med diverse ting, som om de stod ved grillen. Hvis din far er et køkkenmenneske og har nok grillværktøj, så kan du overveje at give ham nye pander. Her kunne du eksempelvis overveje Nicolas Vahé‘s mini pande.

Men hvis du tværtimod er parat på at spendere mange penge på din fars fødselsdag, bryllupsdag, eller lignende så er det faktisk ofte en fantastisk idé at kigge på møbler. Og hvis du spørger os, så kan få møbler være mere perfekte for gammelfar end en rigtig gyngestol.

En gyngestol behøver slet ikke være et gammeldags produkt. Vi vil gerne pege dig i retning, af FuhrHome’s Riyadh lounge-gyngestol. Dette er det moderne svar på en gyngestol, hvor man med dette produkt kan anskaffe sig noget behageligt, bevægeligt, og maskulint. Dette møbel vil din far højst sandsynligt blive lykkelig for at modtage.


Hittade du den presentidé du saknade? Vi hoppas att några av våra förslag har gett dig nödvändig inspiration som kan göra presentutbyte mer överkomligt. Och om du fortfarande är osäker vill vi uppmuntra dig att utforska vårt varierade produktsortiment. Det finns något för alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *