Viser alle 14 resultater

Wallpipe – Brand

For blot et par år siden, mødtes en ung nyuddannet iværksætter med de frygtindgydende men drømmeopfyldende og pengestærke investorer i Danmarks Radio’s seerrige hit-program Løvens Hule. På den anden side, af programmet havde den ambitiøse iværksætter pludselig den dyrebare finansiering hun havde brug for til at skabe WallPipe, en virksomhed med en selektion af rå men stilfulde lamper som gør noget helt særligt ved hjemmet.

WallPipe er et bevis på hvordan ens drømme kan overføres til noget dyrebart og håndgribeligt. Her hos Home Sweet Home glæder vi os over, at kunne sætte spotlightet på udvalget hos den stadig relativt nyetablerede virksomhed, som i høj grad formår at formidle deres koncept og føre det til handling.

WallPipe‘s produkter har et gennemgående fokus på det rustikke, hvilket kan ses i deres unikke design af håndlavede lamper. Disse produkter passer perfekt til en som gerne vil gøre sin bolig til et ægte skandinavisk hjem, hvor det naturlige, det hyggelige, og det minimalistiske spænder godt sammen. Men dette brand kan også være den rette løsning, hvis man ønsker at indføre noget mere maskulinitet til boligbelysningen i hjemmet. WallPipe‘s håndlavede produkter nærmest ændrer rummets temperatur og klang, og vi er vilde med brandets fokus på både bæredygtighed og innovation, som netop deres produkter bærer præg af

Hos Home Sweet Home går vi op i at opløfte og sætte fokus på brands og partnere der besidder sunde kerneværdier, samtidig med at have det samme fokus på æstetik og hygge som os. Deres særlige fokus på genbrugte vandrør er en god tilføjelse til vores stadigt voksende udvalg af lamper.