Badeværelse:

Hos Home Sweet Home går vi op i indretningen af netop din bolig. Vi foreslår en nordisk designstil, men der er mange måder at gøre det på. Men når man indretter sin bolig, så kan man nogle gange bruge al sin energi på stuen, soveværelset, eller køkkenet. Hos Home Sweet Home vil vi derfor opfordre til, at du ikke glemmer hvor vigtigt det er, at sætte et godt stiludtryk på dit badeværelse. Det er et lokale som udstråler privatliv, og derfor er det en god idé, at både komfort og stil er i fokus, sådan at dit badeværelse sender de rigtige signaler til dine gæster. Vi foreslår derfor, at du går på opdagelse i vores begrænsede vareudvalg af gode badeværelsesprodukter.


Badeværelsestilbehør: Gør Dit Badeværelse Mere Tjekket!

Er det endelig blevet tid til at pifte badeværelset op? Er du endelig nået til badeværelsets udsmykning? Hvis det er tilfældet, så har vi hos Home Sweet Home et varesortiment, som giver dig muligheder for, at ændre på nogle af badeværelsets små detaljer. Her har vi produkter fra House Doctor, som både inkluderer sæbedispenser, toiletbørste, og flere forskellige toiletpapirholdere. Toiletpapirholderne er i forskellige stiludtryk. Her kan man finde den klassiske, hvide Via, den rå og moderne toiletpapirholder fremstillet i cement, og endelig den meget mere utraditionelle Orbit-toiletpapirholder, som fanger og låser op for en bohemeagtig stil.

Find Toilettasken Der Passer Til Din Stil

Om du blot skal have den stående klar til fremtiden, eller om du har akut brug for én netop nu, så er det altid en god idé, at have en god toilettaske til at kunne holde på ens daglige plejeprodukter. Dette er specielt tilfældet, hvis du står og skal ud på et besøg med overnatning, eller ud på en større rejse. Der kan være mange grunde, til hvorfor man har akut brug for en toilettaske. Om det er det ene, det andet, eller det tredje, er for os ikke så vigtigt, for hos Home Sweet Home håber vi blot på, at du kan finde noget der passer dig som fod i hose.

I vores vareudvalg, finder du en række flotte toilettasker fra både House Doctor og Meraki, og disse er i en række forskellige stiludtryk, sådan at du selv kan matche til din egen stil. Denne grå-hvide Meraki-toilettaske har et supersmart mønster, der er perfekt til én som er på farten, som kan lide den farvekombination. House Doctor's toilettasker har også masser af stil, og deres blå Anada-toilettaske besidder et smukt, tidløst design. Hvis du derimod ønsker et kvalitetsprodukt, som har et mere minimalistisk men stilrent design, så er deres lysebrune Nomadic-toilettaske også en fantastisk løsning.